- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο 17ος Τιτάνιος Δρόμος Παλαμά

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο 17ος  Τιτάνιος Δρόμος  Παλαμά, ο οποίος  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στον Παλαμά, με διοργανωτή τον Δημοτικό Οργανισμό, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.) και Αθλητικό Σύλλογο Παλαμά τον Αθλητικό Σύλλογο Παλαμά «Ευρύπυλο» και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Ηρακλής  Παλαμά».

Ο Τιτάνιος Δρόμος αποτελεί θεσμό για την πόλη του Παλαμά, καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα σε επίπεδο Θεσσαλίας, μιας και φιλοξενεί δρομείς από διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Οι συμμετοχές αυτή τη φορά ξεπέρασαν τις 200.

Οι κατηγορίες των συμμετοχών ήταν οι εξής:

Τιτάνιος Δρόμος 10.000 μ., με αφετηρία το ξωκλήσι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 5.000 μ., με αφετηρία την Κεντρική πλατεία Παλαμά.

1.000 μ. παιδιών, με αφετηρία την Κεντρική Πλατεία Παλαμά.

Σε όλους τους τερματίσαντες και των τριών δρόμων απονεμήθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια, μετάλλια καθώς και εδέσματα.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστούσαμε τον Αθλητικό Σύλλογο Παλαμά «ΕΥΡΥΠΥΛΟ» για την υποστήριξή του στην προετοιμασία και υλοποίηση της διοργάνωσης καθώς καιτην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά.

Τέλος, ευχαριστούμε το Α.Τ. Παλαμά, την Π.Υ. Παλαμά, την Λέσχη 4×4 Παλαμά, την Θηροφυλακή Παλαμά,  τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά, τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Μεταμόρφωσης,την Ιατρό κ. Μαρία Χόρτη, τους υπαλλήλους του Δήμου Παλαμά και του Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. και όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθεί ένας ασφαλής αγώνας.

Ραντεβού το 2023 με τον 18ο Τιτάνιο Δρόμο!