- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Με ΠΑΟΚ το Σάββατο στις 5 μ.μ. ο ΑΣΚ

Νέος σημαντικός φιλικός αγώνας για τον Α.Σ.Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό, που μετά το δυνατό τεστ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο απέναντι στον Άρη την Πέμπτη, αυτή τη φορά υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», τον έτερο «μεγάλο» της Θεσσαλονίκης, την ομάδα του ΠΑΟΚ mateco. O φιλικός αγώνας θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 5 μ.μ.

O Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του, θέλουν να δουν το βαθμό ανταπόκρισης της ομάδας σε ένα ακόμη δυνατό φιλικό ματς, απέναντι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της BasketLeague. Τα προβλήματα δε λείπουν, καθώς οι Γόντικας και Αγραβάνης παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ στη διάθεση του coachΑγγέλου, δε θα βρίσκονται και οι Καρράς και Πεφάνης.

Όμως, μέχρι τώρα η ομάδα παρά τις απουσίες δείχνει να ανταποκρίνεται και χτίζει σταδιακά το αγωνιστικό της προφίλ, έχοντας το βλέμμα της στην πρεμιέρα της BasketLeague στις 8 Οκτωβρίου.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη μεριά, φέτος έχει αλλάξει σημαντικά το αγωνιστικό του προφίλ, καθώς από την περυσινή ομάδα διατηρήθηκαν οι Καμπερίδης και Ρένφρο, όμως ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενισχύθηκε με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαργαρίτη, με τους Σαλούστρο, Χρηστίδη, Σλαφτσάκη, Τσιακμά, προσθέτοντας παράλληλα τους ξένους Φράνκε, Ντάρκο-Κέλι, Ράιλι, Χαντς και Πόλει. Στην άκρη του πάγκου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Άρης Λυκογιάννης, ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία και πορεία στο πρωτάθλημα της BasketLeague.

Ισχύουν οι κάρτες διαρκείας για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ

Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν για την είσοδο στο φιλικό αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ και όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί την κάρτα τους, θα εισέρχονται ελεύθερα στο γήπεδο.

Η διαδικασία αρίθμησης του γηπέδου έχει ολοκληρωθεί σε ότι αφορά το ηλεκτρονικό σύστημα, ενώ ξεκινά και η διαδικασία της τοποθέτησης των ταμπελών της νέας πλήρους αρίθμησης, σε όλες τις θέσεις του κλειστού γυμναστηρίου, η οποία θα ολοκληρωθεί πλήρως τις επόμενες εβδομάδες. Έτσι λοιπόν, στο φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για τους κατόχους διαρκείας θα υπάρχει ειδική σήμανση στις θέσεις τις οποίες έχουν ήδη δεσμεύσει, ενώ για τους υπόλοιπους φιλάθλους που θα μπουν στο γήπεδο με εισιτήριο, ισχύει γενική είσοδος και μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, από τις θέσεις που δε θα έχουν ειδική σήμανση.

Ενημερώνουμε επίσης, πως τα εισιτήρια για το φιλικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα διατίθενται αποκλειστικά από ταεκδοτήρια του γηπέδου που θα ανοίξουν στις 3.30 μ.μ. το απόγευμα του Σαββάτου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ για τους άνω των 16 ετών και 5 ευρώ για τους φιλάθλους 16 ετών και μικρότερους. Η είσοδος για τα παιδιά των ακαδημιών του ΑΣΚ θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Ολοκληρώνεται η διάθεση των καρτών διαρκείας για τους παλιούς κατόχους, ξεκινά το Σάββατο η ελεύθερη διάθεση

Η διάθεση των καρτών διαρκείας για τους παλιούς κατόχους ολοκληρώνεται το απόγευμα της Παρασκευής, αποκλειστικά από τα νέα γραφεία του ΑΣΚ, στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3. Από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, οι κάρτες διαρκείας θα διατίθενται ελεύθερα σε όλους τους φιλάθλους, ενώ θα ανοίξει επίσης για όλους τους φιλάθλους, η πλατφόρμα πώλησης μέσω της ticketmaster.gr.

Θυμίζουμε πως όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η πώληση των καρτών διαρκείας σε ειδικά πακέτα (οικογενειακό, ακαδημιών, ανέργων, ΑΜΕΑ, φοιτητών και πολυτέκνων) θα γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία του ΑΣΚ.