- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Με το Δουφεξή συναντήθηκε ο Γιώργος Κωτσός

Με τον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Παναγιώτη Δουφεξή συναντήθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός. Στο πλαίσιο της συνάντησης υπήρξε ενημέρωση του κ. Κωτσού και ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που αφορούν την παρακολούθηση της λειτουργίας, της εξέλιξης και της βιωσιμότητας του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης.

Ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής ενημερώθηκε από τον κ. Δουφεξήσχετικά με την έναρξη λειτουργίας των νέων Τοπικών Διευθύνσεων και την κατάργηση των παλαιών δομών και ενσωμάτωσή τους στις νέες Τοπικές. Ο κ. Κωτσός τόνισε πως αποτελεί μία εμβληματική πρωτοβουλία καθώς θα δώσει λύσεις σε αρκετές παθογένειες που προέκυψαν από τις πολιτικές επιλογές της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κωτσός δήλωσε:

«Για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί άμεση προτεραιότητα η βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, συνταξιούχων και εργοδοτών. Συναντήθηκα σήμερα με τον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Παναγιώτη Δουφεξή και με ενημέρωσε πως με την ίδρυση των  νέων Τοπικών Διευθύνσεων και την κατάργηση των παλαιών δομών και την ενσωμάτωσή τους στις νέες Τοπικές,η διεκπεραίωση των υποθέσεών των ασφαλισμένωνθα γίνει ταχύτερη και θα επιταχύνει την έκδοση των  συνταξιοδοτικών αιτημάτων. Είναι χρέος μας, να προχωράμε σε στοχευμένες μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα εξυπηρετούν τους πολίτες μας κάνοντας την καθημερινότητα τους ευκολότερη.»