- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις για την Α.Κ.Α.Κ. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης

Στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης χτύπησε η καρδιά της Τεχνικής Κολύμβησης το τετραήμερο 27 -30 Ιουλίου, καθώς διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών και οι Πανελλήνιοι Αγώνες προαγωνιστικών. Στους αγώνες συμμετείχαν 609 αθλητές από 36 σωματεία.

Παρούσα στο μεγαλύτερο κολυμβητικό ραντεβού της Τεχνικής Κολύμβησης και η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) με 16 αθλητές και αθλήτριες, με την προπονήτριά τους κ. Νατάσα Θώδη, που σημείωσαν εντυπωσιακές επιδόσεις και κατάφεραν να φέρουν την ομάδα στη 18η θέση της γενικής βαθμολογίας.

Κορυφαία ήταν και η επίδοση του αθλητή Θεοφάνη Βασιλού, στην κατηγορία Παίδων, που έλαβε αργυρό μετάλλιο στα 400μ. Διπλά Πέδιλα και ταυτόχρονα λαμβάνει μοριοδότηση για την εισαγωγή του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αναλυτικά οι επιδόσεις:

ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

Για πρώτη φορά η ομάδα της Α.Κ.Α.Κ. αγωνίστηκε με τρεις σκυταλοδρομίες στις κατηγορίες Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α-Β, Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων γεγονός που αποδεικνύει τη διεύρυνση του τμήματος.

Θερμά Συγχαρητήρια στους αθλητές και την προπονήτριά τους για τις εξαιρετικές επιδόσεις. Ευχόμαστε οι φετινές επιτυχίες να αποτελέσουν τη βάση για την νέα κολυμβητική χρονιά, ώστε η ομάδα της τεχνικής κολύμβησης να ανέβει ακόμα πιο ψηλά. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού στις πισίνες για τον Σεπτέμβρη!!!