- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Μήνυμα του Βουλευτή της Ν.Δ. Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού ενόψει της έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων

«Με την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων, θα ήθελα να εκφράσω όλο το σεβασμό μου στους μαθητές της Γ΄Λυκείου, που κατόρθωσαν να διανύσουν μια ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη σχολική χρονιά, μακριά από το φυσικό τους  χώρο το σχολείο, μακριά από τους συμμαθητές τους και τους εκπαιδευτικούς. Παρόλα αυτά ο στόχος σας, εξακολουθεί να παραμένει ίδιος, μια θέση στα Πανεπιστήμια μας .

Φτάνοντας λοιπόν στο τέλος αυτής της σχολικής σταδιοδρομίας καλείστε να δώσετε την πρώτη δύσκολη δοκιμασία στη ζωή σας.Οπλιστείτε με θάρρος , ψυχραιμία και υπομονή και να είστε σίγουροι ότι οι κόποι σας θα ανταμειφθούν. Πιστέψτε στον εαυτό σας, εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας και διώξτε το άγχος.

Οι γονείς και οι  εκπαιδευτικοί που βίωσαν όλο αυτό το ταξίδι, επιβάλλεται τώρα να σταθείτε  δίπλα στα παιδιά και να τους προσφέρετε τη στήριξη, τη συμπαράσταση και την δύναμη που χρειάζονται για να ανταπεξέλθουν σε αυτή τους την προσπάθεια.

Εύχομαι ολόψυχα στα παιδιά καλή επιτυχία και μην ξεχνάτε ότι η ζωή και το μέλλον είναι μπροστά σας και κάθε εμπόδιο για να το ξεπερνάμε.

Καλή δύναμη σε όλες και όλους»