- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Μνημόνιο συνεργασίας Περιφερειακού τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και Παν/μίου Θεσσαλίας

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας προχώρησαν, την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (7ο ΠΤ ΟΕΕ) κ. Ηλίας Κοτσιμπογεώργος με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Ζήση Μαμούρη.

Σκοπός του μνημονίου συνεργασίας, μεταξύ του 7ου ΠΤ ΟΕΕ και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, είναι η ανάδειξη του ρόλου των επιστημονικών φορέων, των επιμελητηριακών οργάνων και των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, αλλά και των προκλήσεων της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, καθώς και η συμβολή τους στην προαγωγή δημόσιων αγαθών της βιώσιμης ανάπτυξης, της παιδείας/εκπαίδευσης, της έρευνας, της επιχειρηματικότητας, της οικονομικής ανάπτυξης, της ευνομίας και της κοινωνικής συνοχής.

Τόσο ο Πρόεδρος του 7ου ΠΤ ΟΕΕ, κ. Ηλίας Κοτσιμπογεώργος, όσο και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Ζήσης Μαμούρης, δήλωσαν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τα αποτελέσματα της παραπάνω συνεργασίας. Στην υπογραφή του μνημονίου παρέστησαν επίσης ο αντιπρόεδρος του 7ου ΠΤ ΟΕΕ, κ. Ευάγγελος Αναγνωστόπουλος και η αντιπρύτανης κα. Ιωάννα Λαλιώτου.