“Nature’s House”: Aπό το σπίτι της φύσης στο σπίτι μας

02 Ιανουαρίου 2017

p1020547Από το προσωπικό του ενδιαφέρον για τη διατροφή και την υγεία, ο κύριος Τσιχτής Λεωνίδας, τον Ιούλιο του 2016 εγκαινίασε το κατάστημα “Nature’s House”, όπου μπορείτε να βρείτε ποικιλία βιολογικών προϊόντων, όπως άλευρα, όσπρια, μαρμελάδες, αναψυκτικά, καφέ, ξηρούς καρπούς, βότανα, μέλι, λαχανικά και πολλά άλλα.

p1020545Ο κύριος Τσίχτης πριν απ  ό αυτό το εγχείρημα εργαζόταν σε φαρμακείο και εκεί ήρθε σε επαφή με άτομα που είχαν διάφορα προβλήματα υγείας και κατέφευγαν σε φάρμακα. Μέσα από συζητήσεις, κατάλαβε ότι τα περισσότερα προβλήματα υγείας ξεκινούν από τη διατροφή. Παρατήρησε λοιπόν  ότι τα τελευταία χρόνια οι καταναλωτές ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για την υγεία τους και διαρκώς αναρωτιούνται πόσο ασφαλείς είναι με τη διατροφή τους. «Μια υγιής διατροφή δεν απαιτεί μόνο την αποφυγή ανθυγιεινών φαγητών», μας λέει,  «αλλά και τη μέγιστη πρόσληψη θρεπτικών συστατικών σε κάθε μπουκιά που τρώμε». Δεδομένου λοιπόν ότι σχεδόν όλα τα συμβατικά παραγόμενα τρόφιμα περιέχουν κατάλοιπα φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων και άλλων χημικών ουσιών, ο μόνος τρόπος αποφυγής όλων αυτών είναι τα βιολογικά προϊόντα. «Τρώγοντας βιολογικά τρόφιμα έστω και για μία εβδομάδα, μπορούμε να μειώσουμε τα επίπεδα ζιζανιοκτόνων και εντομοκτόνων στο σώμα μας κατά σχεδόν 90%, αλλά και να τροφοδοτήσουμε με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά», τονίζει ο κύριος Τσιχτής, ο οποίος παρακολουθεί τις εντατικά τον τομέα της διατροφής από προσωπικό ενδιαφέρον, διαβάζοντας μελέτες σε σχέση με τις εξελίξεις στο χώρο των τροφών.

p1020543Η επίσκεψη στο κατάστημα Nature’s Home, αξίζει και μόνο για να μιλήσετε με τον κύριο Τσιχτή και να μάθετε πως λειτουργούν οι βιολογικές τροφές στον οργανισμό, αλλά και πως παράγονται τα βιολογικά τρόφιμα. Εμείς από τη κουβέντα που είχαμε μαζί του, μάθαμε πως οι καλλιεργητές βιολογικών προϊόντων εφαρμόζουν φυσικούς τρόπους για την καταπολέμηση των ζιζανίων, εκμεταλλευόμενοι τα μυστικά της φύσης. Φυσικά το μέγεθος της παραγωγής χωρίς φυτοφάρμακα είναι μικρότερο – γι’ αυτό και οι τιμές είναι πιο υψηλές σε σχέση με τα μη βιολογικά τρόφιμα – αλλά αυτό που τρώμε βελτιώνει την υγεία μας και δεν την επιβαρύνει. Οπότε, κάνουμε οικονομία από τις επισκέψεις σε γιατρούς και την ανάγκη για φάρμακα.

p1020542Είναι λοιπόν καλό, να ξεκινήσουμε να έχουμε μια επαφή με τον κόσμο των βιολογικών προϊόντων, έστω μια θεωρητική προσέγγιση αυτού του χώρου είναι χρήσιμη.

Για περισσότερες πολύ χρήσιμες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Nature’s House και οι πληροφορίες που θα μάθετε για τη διατροφή που ακολουθούμε θα σας συγκλονίσουν. Πιθανόν να βρείτε εξήγηση για ενοχλήσεις που μπορεί να έχετε και ακόμη καλύτερα ίσως βρείτε και θεραπεία.

Nature’s House

Ηρ. Πολυτεχνείου 39

2441300452

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Σεπτέμβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30EC