- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Νέα εθελοντική αιμοδοσία στο Μαυρομμάτι

O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου Ο Καραϊσκάκης στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του την Τετάρτη 31-3-2021 διενήργησε την πρώτη   προγραμματισμένη για το 2021 εθελοντική αιμοληψία  για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού μας . Για τον σκοπό αυτό όπως πάντα έφερε  κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο Καρδίτσας επανδρωμένη με το κατάλληλο προσωπικό για αυτές τις περιπτώσεις.

Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα , και παρά την ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που διέρχεται η χώρα μας λόγω της πανδημίας λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών όπως προστάζουν τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα  λίαν  ικανοποιητική  υπήρξε η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών από το χωριό μας και την γύρω περιοχή, καθώς και η προσέλευση νεαρών ατόμων του χωριού μας, και κυρίως γυναίκες ,τους οποίους ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη  να τους ευχαριστήσει δημόσια για αυτή την έμπρακτη  προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό τους.

Στην αιμοδοσία για μία ακόμη φορά  το παρών έδωσε ο υποδιοικητής  του Α.Τ. Μουζακίου και πρόεδρος της  Διεθνούς Ένωσης Ελλήνων Αστυνομικών Καρδίτσας [I.P.A.]  κ. Γ. Ζαρχανής, οι χωριανοί μας Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου μας κ.κ. Χρ. Κουτρουμάνος και Επ. Γκινής δηλώνοντας έμπρακτα για μία ακόμη φορά την ευαισθησία τους προς τον συνάνθρωπό μας, ο Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μουζακίου επικεφαλής του συνδυασμού ‘’Λαϊκή Συσπείρωση,, κ. Λάμπρος Γιώτης και η εκπρόσωπος του Συλλόγου ΄΄Φίλοι των ζώων Μουζακίου κα Λένα Κωστοπούλου τους οποίους  ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει δημόσια .

Επίσης για μία ακόμη φορά δημόσια  ευχαριστούμε τον διευθυντή  κ. Κ. Αθανασίου ,την προϊσταμένη κ. Ρίτσα Τσαρούχα και όλο το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας  του Νοσοκομείου Καρδίτσας για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν εν μέσω πανδημίας για την ομαλή λειτουργία του τμήματος.

Τέλος παρακαλούνται όλοι όσοι δανείστηκαν  αίμα από την τράπεζά μας να το επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό γιατί κάποιος άλλος συνάνθρωπός μας το έχει ανάγκη .