- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Νέες δράσεις με κοινωνικό πρόσημο από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας

Στο πλαίσιο της πανελλήνιας εθελοντικής συγκέντρωσης ειδών που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, για μια ακόμη χρονιά, το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας συγκέντρωσε διάφορα είδη, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν στις 20-12-2022 και στις 21-12-2022 σε τοπικούς οργανισμούς και ιδρύματα.

Συγκεκριμένα, στο Βόλο, ο Α΄ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Ντιζές, συνοδευόμενος από αστυνομικούς της Διεύθυνσης, παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη στο τοπικό ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» και στο Γηροκομείο Βόλου.

Στα Τρίκαλα, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Μήτραινας, συνοδευόμενος από αστυνομικούς της Διεύθυνσης, καθώς και αστυνομικούς εποχούμενων Υπηρεσιών, παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων, με την παρουσία και του Δημάρχου Τρικκαίων, κ. Δημήτριου Παπαστεργίου. Μάλιστα, ως συμβολική κίνηση αρωγής στο έργο του Παντοπωλείου, οι συμμετέχοντες στη δράση αστυνομικοί παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης σε δημότες.

Τέλος, στην Καρδίτσα, ο Α΄ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Ράικος, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία αστυνομικών, παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη για την ενίσχυση του συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» – παραρτήματος Καρδίτσας.

Οι παραλήπτες των συγκεντρωθέντων ειδών εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες, ευχόμενοι στους αστυνομικούς ενόψει της επικείμενης εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ως απόρροια των προαναφερόμενων πρωτοβουλιών, επιβεβαιώνεται ότι οι γυναίκες και οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας αναδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία το κοινωνικό τους πρόσωπο.