- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Oλοκληρώθηκε το αγωνιστικό τριήμερο σύγχρονου τάβλι

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό τριήμερο σύγχρονου τάβλι (backgammon) που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα στις 21-23 Ιουνίου, στον εξαιρετικά όμορφο και φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου ΚΙΕΡΙΟΝ.
Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχτηκε ο Κώστας Κυριακάκης (ΟΜ.Αθήνας) που επικράτησε στον τελικό του Μιχάλη Προυκάκη (Σ.Α.Κ.Αθηνών) Στην 3η θέση τερμάτισε ο Γιάννης Πασιαλης (ΟΜ.Αθήνας).
Με συμμετοχές κορυφαίων παιχτών (35) από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το KARDITSA JACKPOT, όπου την 1η θέση κατέλαβε ο Γιώργος Αυδής, την 2η ο Γιάννης Ατματζίδης και την 3η ο Ανδρέας Τόλιας.
Μεγάλη επιτυχία είχε και το KARDITSA SPEED με συμμετοχή 24 παιχτών. Νικητής αναδείχτηκε ο Σταύρος Τσολάκος και 2ος ο Σάκης Δημάκης.
Παράλληλα διοργανώθηκαν 3 JACKPOT των 8 παιχτών. Νικητές αναδείχτηκαν οι: Σάκης Δημάκης, Λεωνίδας Σαλταγιάννης και Χρυσάφης Κολιντζαρίδης.

Στην τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε, βραβεύτηκε ο επίτιμος πρόεδρος Αντρέας Καραμπινάς για την συνολική του προσφορά στην ανάπτυξη και διάδοση του αγωνιστικού τάβλι, από τον πρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Χριστοφοράκη, καθώς και οι 3 πρώτοι του πρωταθλήματος Καρδίτσας 2018-19 ( Γρουτσος, Σταρίδας, Πλαβός) και 2 πρώτοι του κυπέλλου (Σταρίδας, Δημάκης), παρουσία της εκπροσώπου της περιφέρειας Θεσσαλίας, Μαρίας Τσουρή-Καραμπινά.

Οι νικητές, πέρα από τα προβλεπόμενα κύπελλα, παρέλαβαν και τα έξτρα έπαθλα. προσφορά του μεγάλου χορηγού της εκδήλωσης EMERGENCY HELP.
Η εκδήλωση οργανώθηκε από τον Όμιλο Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι Καρδίτσας (Οργ. επιτροπη: Μ. Χριστοφοράκης, Ε Λωρίδας, Χρ. Νταλανίκας) με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας.