- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ο Δήμος Σοφάδων φοράει τα γιορτινά του και ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Η λάμψη των Χριστουγέννων θα φωτίσει το Δένδρο των Σοφάδων την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 στις 6.30 το απόγευμα.

Στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κεντρική Πλατεία ο Δήμος προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να παρευρεθούν στην όμορφη εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για την σεζόν 2021 -2022.

Η  εκδήλωση θα γίνει υπό τους ήχους Χριστουγεννιάτικης Μουσικής από την Φιλαρμονική του Δήμου Σοφάδων και εορταστικών μελωδιών από τις χορωδίες Δημοτικών Σχολείων.

Έπειτα από τον περσινό περιορισμό των εορταστικών δράσεων λόγω πανδημίας, ο Δήμος Σοφάδων, προχώρησε στην προετοιμασία της διοργάνωσης  με κύριο στόχο τη στήριξη της επανεκκίνησης της καθημερινής ζωής, εκπέμποντας παράλληλα μήνυμα αισιοδοξίας χαράς, ιδιαίτερα κατά τις συναισθηματικά φορτισμένες μέρες των εορτών.

Ο Δήμαρχος θα δώσει το έναυσμα για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, κηρύσσοντας την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Στο χώρο θα βρίσκεται και ο Άγιος Βασίλης ετοιμάζοντας πολλές ακόμα εκπλήξεις και διασκέδαση για όλα τα παιδιά!

Ενημερώνουμε τους δημότες που θα παραβρεθούν στην φωταγώγηση, πως θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19. Γι αυτό φοράμε όλοι τις μάσκες μας και μοιραζόμαστε μαζί τις γιορτές και την αγάπη που φέρνουν τα Χριστούγεννα.