- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ο νέος Διοικητής ΠΕΠΥΔ Θεσσαλίας κ. Κων/νος Φαλάρας στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο

Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο επισκέφτηκε ο νέος Διοικητής ΠΕΠΥΔ Θεσσαλίας αρχιπύραρχος κ. Κων/νος Φαλάρας, συνοδευόμενος από τον Διοικητή Π.Υ ν. Καρδίτσας κ. Γιώργο Νταουτά.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, αφού συνεχάρη τον κ. Φαλάρα τόνισε μεταξύ άλλων: ‘’ Χαρά και τιμή για μένα να υποδέχομαι σήμερα τον νέο Διοικητή της ΠΕΠΥΔ Θεσσαλίας, τον συντοπίτη αρχιπύραρχο κ. Κων/νο Φαλάρα. Θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι η άριστη συνεργασία που είχαμε τόσο με τον προκάτοχό του κ. Νικόλαο Μπάλση, όσο και με τον κ. Γιώργο Νταουτά, που προΐσταται των πυροσβεστικών υπηρεσιών του νομού, θα συνεχιστεί. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Ως Π.Ε Καρδίτσας, είμαστε ‘’ανοιχτοί’ στο γόνιμο διάλογο και τις δημιουργικές προτάσεις, όσον αφορά την προστασία ανθρώπων και περιουσιών, αλλά και τη  διαχείριση και αντιμετώπιση κρίσεων’’.

Από την πλευρά του ο κ. Φαλάρας, αφού ευχαρίστησε τον κ. Νούσιο επεσήμανε: ‘’ Με ιδιαίτερα συναισθήματα – και λόγω καταγωγής- επισκέπτομαι σήμερα τον κ. Αντιπεριφερειάρχη. Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να τον διαβεβαιώσω ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό Πυροσβεστικό Σώμα, που θα παρέχει αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες μέσα από αναβαθμισμένες – ποιοτικά και ποσοτικά – υπηρεσίες. Είμαι βέβαιος ότι η αγαστή συνεργασία με την Π.Ε Καρδίτσας, θα συνεχιστεί’’.