- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Οικοδόμοι Καρδίτσας: Δυναμώνουμε τον αγώνα μας και απαιτούμε

Να μην ψηφιστεί και να πεταχτεί στα σκουπίδια το νομοσχέδιο έκτρωμα για τα εργασιακά που βάζει ταφόπλακα σε δικαιώματα και κατακτήσεις ενός αιώνα, που νομιμοποιεί την απλήρωτη δουλειά, καταργεί το 8ωρο και την Κυριακή αργία και δίνει στους εργοδότες το δικαίωμα να μας απασχολούν περισσότερες ώρες χωρίς πρόσθετη αμοιβή.

Να καταργηθούν όλοι οι νόμοι της διευθέτησης του χρόνου εργασίας, του χτυπήματος των συλλογικών συμβάσεων, οι απεργοκτόνοι νόμοι του ΣΥΡΙΖΑ (νόμος Αχτσιόγλου) και του χτυπήματος των διαδηλώσεων (νόμος Χρυσοχοΐδη), όλα τα ανεργατικά μέτρα που πέρασαν μέσα στην Πανδημία.

Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι στα αντεργατικά σχέδια που χτυπάνε  το δικαίωμα στην απεργίας, βάζουν νέα εμπόδια στη λειτουργία των συνδικάτων με την προώθηση του ηλεκτρονικού φακελώματος που επιχειρεί η κυβέρνηση της ΝΔ.

Όλοι με αποφασιστικότητα παίρνουμε μέρος στην απεργία στις 16 Ιούνη και στην απεργιακή συγκέντρωση, στην Καρδίτσα στην Κεντρική Πλατεία στις 10:00 π.μ και στο απογευματινό συλλαλητήριο στις 7:30 μ.μ. στον ίδιο χώρο.