- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση στις 9 Νοέμβρη, στις 12 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας!

Στις 9 Νοέμβρη εργαζόμενοι, αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες, γυναίκες και νεολαία δίνουμε την μάχη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που γεννά φτώχεια, πείνα, εκμετάλλευση και πολέμους, που αφήνει το λαό να ξεπαγιάζει για να ζεσταίνονται τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Συμμετέχουμε μαζικά για να παλέψουμε για τη ζωή  μας, για εισόδημα που θα εξασφαλίζει εμάς και τις οικογένειές μας, για να παλέψουμε ενάντια στην ακρίβεια που τσακίζει τον λαό, για να πούμε όχι στη «βαρυχειμωνιά» που μας φέρνουν», για ρεύμα φθηνό και βασικά αγαθά για τον λαό.

Όλοι εμείς, τα σωματεία και οι φορείς που πραγματοποιήσαμε την κοινή σύσκεψη, που συναντηθήκαμε στις κοινές κινητοποιήσεις ενάντια στις αυξήσεις ρεύματος και θέρμανσης, που στις 7 Οκτώβρη δώσαμε από κοινού μαχητικό παρών στη κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια .

Κλιμακώνουμε την δράση μας, στους τόπους δουλειάς, σε κάθε μαγαζί και χωράφι, στις γειτονιές. Γινόμαστε περισσότεροι. Ενώνουμε τη φωνή μας κόντρα στο συμβιβασμό και την μοιρολατρία. Κόντρα στο πετσόκομμα της ζωής μας για τις ανάγκες των επιχειρηματικών ομιλών.  

Την Τετάρτη στις 9 Νοέμβρη βάζουμε τις δικές μας ανάγκες μπροστά! Στις 9 Νοέμβρη έχουμε ΑΠΕΡΓΙΑ!

Δεν «προσαρμοζόμαστε»! Αγωνιζόμαστε για να ζήσουμε!

KAMIA ANOXH – KAMIA ANAMONH

 Δεν θέλουμε κουπόνια για το ρεύμα και για φαΐ

Σε λίγο θα μας δώσουν κουπόνια για ζωή

ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 12 π.μ   ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ!!!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΙΔΙΩΙΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ