- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Πασχαλινή Εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Χαμόγελο του παιδιού

Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο», και αυτό το Πάσχα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ζητά την υποστήριξή σας για να συνεχίσει να καλύπτει τις ανάγκες κάθε παιδιού στη χώρα μας. Το 2022 χάρη και στη δική σας συμμετοχή και έμπρακτη υποστήριξη, τα καταφέραμε, να στηρίξουμε 72.501 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας πανελλαδικά, ενίσχυσαν 16.514 παιδιά με τις οικογένειές τους, τα 276 παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του, τα 95 ενήλικα πια παιδιά, καθώς και τα 51 παιδιά που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Ημερήσια Φροντίδα» που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού», παρέχοντας πέρα από υλική υποστήριξη, συμβουλευτική, εκπαιδευτική και κοινωνική. Παράλληλα διαχειριστήκαμε αποτελεσματικά 197.548 κλήσεις, που λάβαμε στις 4 Γραμμές Υποστήριξης και Βοήθειας που λειτουργούμε.

Επιλέγοντας έναν ή περισσότερους τρόπους, μπορείτε να συμμετέχετε στην προσπάθειά μας! Για μία ακόμα φορά σας χρειαζόμαστε δίπλα μας για να τα καταφέρουμε και το Πάσχα!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενόψει Πάσχα, πραγματοποιεί Πανελλαδική Εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για όλα τα παιδιά και τις οικογένειες που ζουν σε κατάσταση φτώχειας. Σε μια δύσκολη χρονιά που η ενεργειακή κρίση δεν άφησε ανεπηρέαστες τις οικογένειες αυτές, επιβαρύνοντας τον ήδη περιορισμένο προϋπολογισμό τους και εντείνοντας την αγωνία της επιβίωσης, το «Χαμόγελο», και φέτος το Πάσχα κινητοποιεί ιδιώτες, επιχειρήσεις και φορείς, προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί επαρκώς και με επιτυχία στα συνεχώς αυξανόμενα αιτήματα, συγκεντρώνοντας τα απαραίτητα είδη ώστε να υποστηριχθούν τα χιλιάδες παιδιά και οι οικογένειές τους, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης ή απειλούνται να βρεθούν σε συνθήκες φτώχειας.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα πλήρες Πασχαλινό τραπέζι για κάθε παιδί και οικογένεια στην Ελλάδα, που βιώνουν μια οικονομικά δύσκολη περίοδο, μετατρέποντας και το δικό τους Πάσχα, σε μια γιορτή με Αισιοδοξία και Χαμόγελα.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η παράδοση και η παραλαβή των ειδών θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.

Παρακάτω θα βρείτε τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώνονται στα 17 σημεία πανελλαδικά:

Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στη Θεσσαλία
Διεύθυνση: Αγιάς 97, Λάρισα, T.K 41221