- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Πρόγραμμα Θερινού Σινεμά Καρδίτσας

Από την Πέμπτη 25 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου το πρόγραμμα του Θερινού Σινεμά Καρδίτσας θα έχει ως εξής:

MINIONS 2: Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥ (ΜΕΤΑΓΛ)

MINIONS: THE RISE OF GRU (GR)

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: Kyle Balda
Σενάριο: Brian Lynch & Matthew Fogel
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Τζίνη Παπαδοπούλου, Δανάη Τσούμου, Λίλα Μουτσοπούλου, Μαριάνθη Σοντάκη, Γιάννης Ζουγανέλης, Στέλιος Ψαρουδάκης, Πέτρος Δαμουλής, Μυρτώ Θεοδοσίου, Αποστόλης Ψυχράμης, Αργύρης Παυλίδης, Βασίλης Μήλιος, Άγγελος Λιάγκος, Ανδρέας Ευαγγελάτος
Διάρκεια: 88 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022
Χρονολογία παραγωγής: 2022
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του ’70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστεια. Ως φανατικός οπαδός μια ομάδας σούπερ κακών με το όνομα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε μια μέρα να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions. Όλοι μαζί, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ, ο Μπομπ και ο Όττο, ένα νέο minion με «σιδεράκια» στα δόντια και με την απεριόριστη επιθυμία να είναι αρεστός σε όλους, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους καθώς ετοιμάζονται να πειραματιστούν με τα πρώτα τους όπλα και να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους μυστικές αποστολές. Όταν οι «Vicious 6» απομακρύνουν τον ηγέτη τους, τον θρυλικό πολεμιστή Wild Knuckles, ο Γκρου περνάει από συνέντευξη για να γίνει το νεότερο μέλος της ομάδας τους. Όμως αυτή η προσπάθεια δεν πηγαίνει καθόλου καλά (για να το θέσουμε κομψά) και όλα γίνονται πολύ χειρότερα αφού ο Γκρου τους ξεγελάει. Τελικά, θα καταλήξει να γίνει ο ίδιος θανάσιμος εχθρός του απόλυτου κακού. Ενώ όλοι τον καταδιώκουν, ο Γκρου θα στραφεί σε μια απρόσμενη πηγή για πάρει καθοδήγηση. Στον ίδιο τον Wild Knuckles. Εκεί θα ανακαλύψει ότι ακόμα και οι πιο κακοί χρειάζονται μια βοήθεια από έναν φίλο.

 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: καθημερινά  στις  20:30

ΟΥΤΕ ΚΑΝ

NOPE

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: Jordan Peele
Σενάριο: Jordan Peele
Ηθοποιοί: Daniel Kaluuya, Michael Wincott, Brandon Perea, Wrenn Schmidt, Steven Yeun, Keke Palmer
Διάρκεια: 130 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022
Χρονολογία παραγωγής: 2022
Είδος ταινίας: ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το «Ούτε Καν» διαδραματίζεται λίγο έξω από το Λος Άντζελες, στην κοιλάδα Santa Clarita Valley της Νότιας Καλιφόρνια, όπου τα αδέλφια OJ και Emerald έχουν κληρονομήσει ένα ράντσο αλόγων από τον πατέρα τους. Τα αδέλφια συνεχίζουν τη σκυτάλη της τέχνης του πατέρα τους ως εκπαιδευτές ζώων για γυρίσματα κινηματογραφικών ταινιών και τηλεόρασης. Δίπλα στο ράντσο βρίσκεται ένα πάρκο και ζωολογικός κήπος με διαχειριστή, ένα πρώην παιδί-θαύμα, που κουβαλάει τα δικά του παιδικά τραύματα. Ο OJ και η Emerald αρχίζουν να παρατηρούν ανεξήγητα φαινόμενα στο ράντσο τους, τα οποία τους οδηγούν σε απίστευτες ανακαλύψεις που έρχονται από ψηλά. Θα αποπειραθούν λοιπόν να αποτυπώσουν τα μυστήρια στην κάμερα. Τα πράγματα κλιμακώνονται, καθώς τα αδέλφια επιστρατεύουν την εξειδικευμένη βοήθεια του υπαλλήλου ενός καταστήματος ηλεκτρονικών και ενός βετεράνου κινηματογραφιστή. Καθώς οι προσπάθειές τους περνούν ένα σημείο χωρίς επιστροφή, οι ήρωές μας παρασύρονται στο μάτι μιας ανεπανόρθωτης καταιγίδας. Το αποτέλεσμα είναι ένα απίστευτο θέαμα κοσμικού τρόμου και μεταφυσικού γουέστερν, με έναν συναισθηματικά πολύπλοκο πυρήνα επιστημονικής φαντασίας.

 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: καθημερινά  στις  22:30

Γενική είσοδος -7.5 €

Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι-

Πολύτεκνοι – Τρίτεκνοι – 6 €

ONLINE ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: cinemakarditsa.gr [1]

 

Προσφορά

Κάθε Πέμπτη Γενική είσοδος 5 € για όλες τις ταινίες.