- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Προσωρινή άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στον Ε65

Η Κεντρική Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με Ανακοίνωση [1] της  Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, λόγω εκδήλωσης Έντονων Καιρικών Φαινομένων [2], τίθεται σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ραχών (242ο χλμ) έως και την περιοχή του Μαρτίνου-όρια με Ν. Φθιώτιδας (121ο χλμ), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Παράλληλα, σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, και λόγω πρόσκαιρης ύφεσης των Έντονων Καιρικών Φαινομένων, επιτρέπεται προσωρινά με απόφαση της Τροχαίας, από τις 12:45, η κυκλοφορία των βαρών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλαδας – Ε65, που λειτουργούμε, συντηρούμε και διαχειριζόμαστε και ειδικότερα από Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ξυνιάδας έως Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καρδίτσας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας.

Τέλος, σημειώνουμε ότι η Κεντρική Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.