- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Roadtrip: Τι να πάρω μαζί μου;

Εάν έχετε σχεδιάσει το τέλειο roadtrip και ψάχνετε tips για το τι θα πάρετε μαζί σας, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Τα roadtrip είναι ένας ιδανικός τρόπος να ταξιδέψετε σε υπέροχα μέρη, χωρίς περιορισμούς χρόνου και αυστηρά ωράρια. Μπορείτε να κάνετε πραγματικά ότι θέλετε και όποτε το θέλετε. Χρειάζεται όμως και πολύ καλή οργάνωση αν θέλετε να μη σας λείψει τίποτα, αλλά και για να κάνετε το ταξίδι σας πιο ευχάριστο.

 

  1. Σωστή βαλίτσα

Κανείς δε θέλει να ταξιδεύει στριμωγμένος στο πίσω κάθισμα με βαλίτσες, τσαντάκια, σακούλες. Πάρτε μόνο τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ μαζί σας, υπολογίζοντας φυσικά και τις μέρες για τις οποίες θα τα χρειαστείτε και προμηθευτείτε μικρές ή μεσαίες υφασμάτινες βαλίτσες ταξιδιού https://www.samsonite.gr/el-gr [1]με τσεπάκια, θα μας θυμηθείτε.

Εάν ταξιδεύετε με τα παιδιά σας και υπάρχει χώρος, προμηθευτείτε παιδικές βαλίτσες, ώστε να έχετε όλοι τα πράγματά σας διαχωρισμένα.

 

  1. Φορτιστή αυτοκινήτου & power bank

Μην ξεχνάτε πως ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, άρα σπάνια θα έχετε πρόσβαση σε πρίζα. Φροντίστε να έχετε το κινητό σας, τη φωτογραφική σας μηχανή και οτιδήποτε χρειάζεται φόρτιση, φορτισμένα και προμηθευτείτε φορτιστή αυτοκινήτου και powerbank προκειμένου να είστε πάντα καλυμμένοι.

 

  1. Προϊόντα υγιεινής

Ανεξαρτήτως από τη διάρκεια του ταξιδιού σας, προτείνουμε να έχετε πάντα μαζί σας χαρτομάντιλα και υγρομάντιλα, χαρτί υγείας, αντισηπτικό χεριών, αλλά και έναν μικρό κάδο σκουπιδιών αυτοκινήτου ή μια σακούλα, προκειμένου να παραμένει ο χώρους του αυτοκινήτου σας καθαρός και περιποιημένος.

 

  1. Πράγματα που θα κάνουν το ταξίδι σας άνετο και ευχάριστο

Κάντε το ταξίδι σας πιο άνετο και ευχάριστο για όλους τους συνεπιβάτες σας. Δημιουργείστε μια playlist για όλα τα γούστα ή προσθέστε τα αγαπημένα σας τραγούδια σε ένα USB (έτσι δε θα καταναλώνετε και την μπαταρία του κινητού σας), προμηθευτείτε με εύκολα και θρεπτικά snack, όπως είναι οι ρυζογκοφρέτες ή τα μπισκότα δημητριακών, αλλά και με αρκετό νερό (δε θέλεις να ξεμείνεις). Μια έξυπνη αλλά και οικολογική λύση είναι να έχει ο καθένας ένα μεγάλο ανοξείδωτο παγούρι με παγωμένο νερό, το οποίο θα γεμίζεται όταν έχετε πρόσβαση σε νερό. Μπορείτε επίσης να έχετε μαζί σας φορητό ψυγειάκι για τα τρόφιμα αλλά και τα φάρμακά σας.

Tip: προσθέστε παγάκια στο παγούρι σας για να διατηρηθεί για ακόμη περισσότερες ώρες δροσερό.

 

  1. Φορητό φαρμακείο

Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα προκύψει κάποια ιατρική ανάγκη. Για τον λόγο αυτό καλό θα είναι να έχετε πάντα μαζί σας:

➡ Θερμόμετρο

➡ Αυτοκόλλητα επιθέματα

➡ Αντισηπτικό διάλυμα

➡ Βαμβάκι

➡ Γάζες

➡ Κρέμα για εγκαύματα

➡ Εντομοαπωθητικό spray

➡After-bite

➡ Φάρμακα κατά της ναυτίας

➡Αντιδιαρροϊκά

Σε περίπτωση που έχετε κάποια ασθένεια ή κάποια αλλεργία μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας την αγωγή σας και φροντίστε να τη διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος.

 

Καλό σας ταξίδι!