- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Σ. Μπακαλάκου: Ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει – Με την απάντησή σας κ. δήμαρχε απλά παραδέχεστε όσα σας καταλογίζουμε

Καταγγέλλουμε και θα εξακολουθούμε να καταγγέλλουμε την Δημοτική αρχή όσο συνεχίζει την αδιαφάνεια , τις σπατάλες και τις αναθέσεις σε ημετέρους. Μάταια περιμένουμε βέβαια να έχουμε μια επί της ουσίας απάντηση στις καταγγελίες μας. Και φυσικά δεν μπορεί να υπάρξει διότι οι καταγγελίες μας είναι απόλυτα τεκμηριωμένες.

Γράψατε μια απάντηση για την τιμή των όπλων, αναφέροντας μόνο την επίσκεψη….. Αυγενάκη! Συνάδει με την αντίληψή σας πετάμε την μπάλα στην κερκίδα και αντί απάντησης, λέμε τα συνηθισμένα για δήθεν ψεύδη και στόχο καθυστέρησης των έργων.

Μιας και λέτε για ψεύδη: Για την αποκατάσταση ζημιών στο αθλητικό κέντρο “Παλέρμο”.

Σε αυτά περιμένουμε απαντήσεις κύριε δήμαρχε, τεκμηριωμένα, και όχι να μας απαντάτε με αδιάφορα τσιτάτα, εμπλουτισμένα με συκοφαντίες. Αν θέλετε να δείτε ψεύτες, σας προτείνουμε να κοιτάξετε στον καθρέφτη ή σε όσους σας περιβάλλουν. Ψάχνουμε επίσης να βρούμε και τις απειλές που ισχυρίζεστε, αλλά αδυνατούμε.

Η ένσταση και η διαφωνία μας είναι η πολιτική της αδιαφάνειας που έχετε επιλέξει.  Όσο συνεχίζετε αυτή την πολιτική και επιμένετε στις αναθέσεις, στις σπατάλες και την αδιαφάνεια, ναι θα είμαστε απέναντι, με κάθε πρόσφορο τρόπο, ώστε και η κοινωνία να ενημερώνεται και να αναγκαστείτε να λειτουργήσετε επιτέλους με διαφάνεια εφαρμόζοντας τις αρχές της χρηστής διοίκησης.

 

 

Γράφει η Σωτηρία Μπακαλάκου, Δημοτική Σύμβουλος Καρδίτσας, MSc, Οικονομολόγος