- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Σε εκτέλεση τα έργα της ΣΑΤΑ στα ορεινά του Δήμου Καρδίτσας

Τις τοπικές κοινότητες Καροπλεσίου και Ραχούλας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος για να ενημερωθεί για την πορεία των έργων της ΣΑΤΑ που βρίσκεται σε εξέλιξη στις ορεινές κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας. Η επίσκεψη αρχικά έγινε στην Τ.Κ. Καροπλεσίου όπου με τον πρόεδρο Κώστα Γιαννουσά, τον ανάδοχο του έργου αλλά και την πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου κ. Ροδάνθη Ίβρου έγιναν επισκέψεις σε διάφορα σημεία εντός των ορίων του οικισμού που χρειάζονται παρεμβάσεις.

Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους κατοίκους του χωριού και σε συνεργασία με τον πρόεδρο, έδωσε τις σχετικές κατευθύνσεις προς τον ανάδοχο ώστε να γίνουν οι παρεμβάσεις που απαιτούνται. Στη συνέχεια επισκέφτηκε την κοινότητα Ραχούλας όπου τον υποδέχθηκε ο κ. Απόστολος Φέτσιος. Με τον Δήμαρχο βρέθηκαν σε σημεία του χωριού όπου θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις.  Σε συνεργασία με τον πρόεδρο δόθηκαν κατευθύνσεις προς τον ανάδοχο του έργου της ΣΑΤΑ ώστε άμεσα να υλοποιηθούν τα έργα που αποφασίστηκαν.

Στο τέλος της επίσκεψης του ο Δήμαρχος  δήλωσε: «Η υλοποίηση των έργων της ΣΑΤΑ ύψους δυο εκατομμυρίων ευρώ είναι ένα σημαντικό άθροισμα επιμέρους έργων που απαντά σε μια σειρά από δίκαια αιτήματα των τοπικών κοινωνιών. Σε κάθε περίπτωση η Δημοτική αρχή εκτός από τη ΣΑΤΑ και τα έργα που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο αυτής, παρεμβαίνει στις κοινότητες του Δήμου με ένα πλέγμα έργων βελτιώνοντας σημαντικά την κατάσταση την οποία παρέλαβε αλλά και εξομαλύνοντας τα προβλήματα που δημιούργησε ο Ιανός. Συνεχίζουμε να αλλάζουμε τον Δήμο μας ώστε να γίνει Δήμος που αξίζει να ζεις».