- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Σε Πανελλήνιους αγώνες συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Ρυθμικής Καρδίτσας

Την Παρασκευή 22/10/2021 πραγματοποιήθηκαν οι Πανελλήνιοι Περιφερειακοί αγώνες Β περιφέρειας Ρυθμικής Γυμναστικής κορασίδων-παγκορασίδων στην Μίκρα Θεσσαλονίκης. Ο σύλλογος μας συμμετείχε με οκτώ αθλήτριες. Δυο από αυτές (παγκορασίδες του 2012) μας έφεραν τα δυο πρώτα μετάλλια συμμετοχής σε Πανελλήνιους αγώνες στην ιστορία του συλλόγου και συγχρόνως τα δυο πρώτα μετάλλια για την πόλη της Καρδίτσας στο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής.

Χάλκινο μετάλλιο για την Μαρία Κουτσιαρίδα που κατέλαβε την τρίτη θέση στην μπάλα και την έκτη θέση στο σύνθετο ατομικό.

Χάλκινο μετάλλιο για την Νέλλη Καλαντζή που κατέκτησε και αυτή ισοβαθμώντας την τρίτη θέση στην μπάλα και την όγδοη στο σύνθετο ατομικό.

Καταπληκτική η παρουσία της Κολιού Βένιας που έλαβε την πέμπτη θέση στην μπάλα και την έβδομη στο σύνθετο ατομικό, της Κουτσού Ιωάννας για την τέταρτη θέση στην μπάλα και της Νούσιου Κωνσταντίνας για την έκτη θέση στην μπάλα.

Εξαιρετική  ήταν η παρουσία της Δασκάλου Σμαράγδας για την χορογραφία της στο ελεύθερο.

Η πολλά υποσχόμενη κορασίδα Ζάχου Αριάννα εντυπωσίασε με την απόδοση της στο σύνθετο ατομικό (ελεύθερο, στεφάνι, μπάλα).

Πολύ καλή η προσπάθεια της κορασίδας Πρίτσα Αννας στην χορογραφία με την μπάλα.

Ο σύλλογος συγχαίρει  όλες τις αθλήτριες που με το πείσμα και την εργατικότητα που έδειξαν, κατάφεραν να βγάλουν από την αφάνεια την αγωνιστική Ρυθμική Γυμναστική της Καρδίτσας, εν μέσω πανδημίας, παρά την έλλειψη γηπέδων και μετά από μεγάλη περίοδο αγωνιστικής απραξίας. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν όμως και οι αφανείς ήρωες, οι γονείς των παιδιών που στηρίζουν τα παιδιά τους στο άθλημα που αγαπούν, με όλους τους τρόπους. Τέλος, ευχαριστούμε τις προπονήτριες μας για την άψογη συνεργασία και την υψηλή επαγγελματικότητα που επιδεικνύουν, και ευελπιστούμε σε πολλές ακόμα διακρίσεις στο μέλλον.

Ελπίζουμε μετά από αυτές τις επιτυχίες του συλλόγου, να αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή των κοριτσιών και ο δήμος, παρέχοντας στον σύλλογο σταθερές ώρες σε ένα κλειστό γυμναστήριο από τα έξι που διαθέτει, που θα αποτελέσει προπονητήριο ρυθμικής  με μοκέτα, γιατί μέχρι τώρα δυστυχώς η Ρυθμική Γυμναστική, ένα Ολυμπιακό άθλημα με πολλά Ελληνικά μετάλλια, δεν υφίσταται καν για τους υπεύθυνους του δήμου Καρδίτσας.