- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Σε πλήρη εξέλιξη το έργο Ασφαλτοστρώσεις Δ.Ε. Ταμασίου

Συνεχείς είναι οι παρεμβάσεις βελτίωσης οδοστρωμάτων και ασφαλτόστρωσης σε σημεία του Δήμου Σοφάδων ,  με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών. Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντιδήμαρχος Σοφάδων κ. Γιώργος Τσινόπουλος πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο «Ασφαλτοστρώσεις Δ.Ε. Ταμασίου»  που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο προϋπολογισμός δαπάνης του έργου  ανέρχεται στο ποσό των 60.000,00 ευρώ με χρηματοδότηση από ΚΑΠ επενδυτικών δαπανών  (ΣΑΤΑ).

Οι εργασίες αφορούν ασφαλτόστρωση   δημοτικών δρόμων που έχουν φθορές και  ασφαλτόστρωση τμήματος δημοτικού δρόμου στις ΤΚ Γραμματικού, Ν. Ικονίου και Αχλαδιάς της Δ.Ε. Ταμασίου και συγκεκριμένα:

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ

ΤΚ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Φρεζάρισμα και ασφαλτόστρωση τμήματος του κεντρικού δρόμου.

Επέκταση κατά 50,00 μέτρα περίπου ασφαλτόστρωσης υπάρχοντος δημοτικού δρόμου νότια του οικισμού.

ΤΚ Ν. ΙΚΟΝΙΟΥ

Φρεζάρισμα και ασφαλτόστρωση τμήματος του κεντρικού δρόμου.

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ  ΟΙΚΙΣΜΏΝ

ΤΚ ΑΧΛΑΔΙΑΣ

Ασφαλτόστρωση του τσιμεντοστρωμένου δρόμου που οδηγεί στο νεκροταφείο της Τοπικής Κοινότητας.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν σύμφωνα με τις αναλυτικές προμετρήσεις της μελέτης είναι οι ακόλουθες:

Φρεζάρισμα των ασφαλτοστρωμένων δρόμων στις Τ.Κ. Γραμματικού και Ν. Ικονίου.

Ανακατασκευή στρώσεων οδοστρωσίας και  κατασκευή βάσης οδοστρωσίας δύο στρώσεων στην επέκταση της ασφαλτόστρωσης του δημοτικού δρόμου στην ΤΚ Γραμματικού.

Ασφαλτόστρωση δημοτικών δρόμων στις Τ.Κ. Γραμματικού, Ν. Ικονίου και Αχλαδιάς.

Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Σοφάδων κ. Τσινόπουλος υπογράμμισε:

«Τα έργα που αλλάζουν προς το καλύτερο την καθημερινότητα των δημοτών έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για τη Δημοτική Αρχή.  Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης δεν σταμάτησαν ποτέ. Έχουμε πραγματοποιήσει παρεμβάσεις, συντηρήσεις και ασφαλτοστρώσεις οδών όπου απαιτείται και ο προγραμματισμός συνεχίζεται. Έργα μικρά αλλά σημαντικά, που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και έργα που αλλάζουν θετικά  το τοπικό οδικό δίκτυο.

Θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις σε σημεία που χρήζουν ανακατασκευής.  Στόχος μας είναι να παρέμβουμε σε όσους περισσότερους δρόμους μπορούμε.»