- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Στην 110 Πτέρυγα Μάχης η Αερολέσχη Καρδίτσας

Επίσκεψη  του Προέδρου της Επιτροπής Διαχείρισης Αεροδρομίου Μυρίνης του Δήμου Καρδίτσας Σχορετσιανίτη Ηλία και μελών των ΔΣ των Αερολεσχών της Καρδίτσας που δραστηριοποιούνται με Αεροσκάφη στο Αεροδρόμιο της Μυρίνης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Η Αερολέσχη Ν Καρδίτσας και η Αερολέσχη Ερμής, με τον Αντιδήμαρχο Καρδίτσας και Πρόεδρο Επιτροπής Διαχείρισης Αεροδρομίου Μυρίνης, επισκέφθηκαν στην 110 ΠΜ, την Μοίρα Επιχειρησιακής Υποστήριξης ΜΕΥ και τον Διοικητή της 110 ΠΜ.

Σε πολύ καλό κλίμα, έγινε εκτενής συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που άπτονται του τομέα ασφάλειας πτήσεων, κοινής συνεργασίας και οργάνωσης για ακόμα πιο εύρυθμη λειτουργία και καλύτερη αποτελεσματικότητα των δραστηριοτήτων των Αερολεσχών στο Αεροδρόμιο Μυρίνης.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της  Επιχειρησιακής Υποστήριξης της ΜΕΥ, άκουσαν με προσοχή τις προτάσεις των Αερολεσχών και του Κου Σχορετσανίτη, παρουσίασαν αντίστοιχα τις δικές τους, και συμφωνήθηκαν τα βήματα που πρέπει να γίνουν για να επιτευχθούν τα κοινά συμφωνηθέντα.  Με Με ιδιαίτερη χαρά ακούσαμε την ομόφωνη άποψη τους, για την έως τώρα εικόνα και άποψη που έχουν για την Αερολέσχη μας που είναι η καλύτερη.

Ευχαριστούμε πολύ την 110 ΠΜ και τα στελέχη της για την φιλοξενία τους και την θετικότητα που έδειξαν στον εποικοδομητικό διάλογο που εγινε και δόθηκαν λύσεις.