- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Στο Δ.Σ. του Δικτύου Κέντρων Πρόληψης Ελλάδος η Λία Ρογγανάκη

Πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα οι αρχαιρεσίες του Δικτύου Κέντρων Πρόληψης Ελλάδος για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Για πρώτη φορά στα τοπικά χρονικά είχε υποβάλλει υποψηφιότητα Καρδιτσιώτισσα, η οποία τελικά εκλέχτηκε μέλος της Διοίκησης. Πρόκειται για την Πρόεδρο του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Νομού Καρδίτσας, περιφερειακή σύμβουλο, κα Λία Ρογκανάκη.
Η αντιπροσώπευση του Νομού Καρδίτσας στο Δ.Σ. του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε., αποτελεί πολύ σημαντική εξέλιξη αφού, μέσω της ενεργής παρουσίας της δραστήριας κας Ρογγανάκη, αποκτά δυνατότητα ουσιαστικών παρεμβάσεων για την προώθηση και εφαρμογή πολιτικών πρόληψης που με επιτυχία έχουν υλοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή μας από τη γνωστή σε όλους μας «Πρόταση Κοινωνικής Παρέμβασης».
Επίσης, η εκλογή της κας Ρογγανάκη στη Διοίκηση του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε., είναι και έμπρακτη αναγνώριση του πλούσιου και πολυεπίπεδου έργου που έχει προσφέρει το Κέντρο Πρόληψης Καρδίτσας, επί 25 και πλέον χρόνια, στον ευαίσθητο τομέα της ψυχικής υγείας, στηρίζοντας με επιστημονικά εργαστήρια και αναρίθμητες καινοτόμες δράσεις χιλιάδες γονείς, παιδιά, οικογένειες, εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους και πολίτες που χρειάζονταν τις συμβουλές η την ψυχοκοινωνική καθοδήγηση των έμπειρων, άριστα καταρτισμένων και εκπαιδευμένων στελεχών του.