- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Στο φως όλο το σκηνικό των εικονικών εμβολιασμών στο Κ.Υ. Παλαμά

Όλο το σκηνικό των εικονικών εμβολιασμών που πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας τον περασμένο Ιούλιο, ξεδιπλώνεται μέσα από την απολογία της 45χρονης υπαλλήλου, αλλά και στοιχείων της δικογραφίας που αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα.

Η υπάλληλος, παραδέχεται ότι αρχικά ήθελε να βοηθήσει τα πέντε αδέρφια της που ήταν αντιεμβολιαστές, να πάρουν το πλαστό πιστοποιητικό [1] για να μη χάσουν τις δουλειές τους και να μπορούν να κυκλοφορούν άνετα και υποστήριξε ότι έγινε ο συνδετικός κρίκος, για να πάρουν άλλα 28 άτομα την ψεύτικη βεβαίωση, που είναι φίλοι και γνωστοί από τα αδέρφια της.
Μάλιστα, τα παίρνει όλα πάνω της, δεν αναφέρεται σε κανέναν συνεργό λέγοντας χαρακτηριστικά στην απολογία της πως «Η πρόθεσή μου ήταν αγαθή, για να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου και όχι για να τους βλάψω, γιατί μπορεί να είμαι διοικητική υπάλληλος σε μια Υγειονομική Υπηρεσία, αλλά επέλεξα αυτό το επάγγελμα για να βρίσκομαι κοντά στους ασθενούν τες, που προσέρχονται στο κέντρο υγείας και ζητάνε την βοήθειά μας, διαπνεόμενη από έντονα αισθήματα αλληλεγγύης και φιλαλληλίας για τους συνανθρώπους μας. Τρανή απόδειξη του ισχυρισμού αυτού αποτέλεσε το γεγονός ότι ακόμη και τα δύο μου παιδιά, αν και έκαναν κανονικά την πρώτη δόση του εμβολίου, με επιμονή πάντοτε του συζύγου μου, ο οποίος εμβολιάστηκε κανονικά, εν συνεχεία, χωρίς να γνωρίζει τίποτα από αυτά που έχω κάνει, παραπλάνησα και τον ίδιο για τα παιδιά μας, μη διενεργώντας την δεύτερη δόση και εμφανίζοντας αυτήν ψευδώς ότι την έκαναν».
Η 45χρονη, ξεκινά την απολογία της περιγράφοντας κάποια σοβαρά υγείας που αντιμετώπισε η ίδια, αναφέρεται στην απώλεια της μητέρας της αλλά και την κατάσταση του πατέρα της που είχαν ως αποτέλεσμα να την προβληματίσουν όπως λέει για την εγκυρότητα και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

«Tα κίνητρά μου ήταν καθαρά αλτρουιστικά και φυσικά ανιδιοτελή και γι’ αυτό προέβην σε όλες αυτές τις πράξεις, τις οποίες ομολόγησα εξαρχής, χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Η ψυχολογική μου κατάσταση όλην αυτήν την περίοδο που διανύουμε ήταν και είναι ιδιαίτερα φορτισμένη, με σειρά γεγονότων που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα είχα υποστεί πρόσφατα σοβαρή χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση νεφρού, λόγω διαγνώσεως καρκίνου, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί και κλονισθεί σοβαρά η υγεία μου, ενώ τον μήνα Απρίλιο του έτους 2021 απώλεσα την μητέρα μου, επίσης από καρκίνο, την οποία επισκεπτόμουν τακτικά και την φρόντιζα το τελευταίο διάστημα προτού πεθάνει, αναγκασθείσα γι’ αυτόν τον λόγο να εμβολιαστώ, πέρα από την ιδιότητά μου ως υπάλληλος υγειονομικής υπηρεσίας (Κ.Υ. Παλαμά). Επίσης ένα γεγονός που πραγματικά με προβλημάτισε για την εγκυρότητα και αποτελεσματικότητα των εμβολίων ήταν και η πρόσφατη επιδείνωση της υγείας του πατέρα μου, ο οποίος νοσηλεύεται σε δομή στο Ιπποκράτειο Θεραπευτήριο Αμπελώνα Λάρισας και μάλιστα εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού, πλην όμως η υγεία του αντί να βαίνει προς το καλύτερο, χειροτέρευσε και έχει μείνει κατάκοιτος».
Στις 4 Οκτωβρίου που έχει οριστεί το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, θα κληθεί να αποδείξει όλα αυτά που λέει.

ΠΗΓΗ: protothema.gr