- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Στο Νομό Καρδίτσας ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας μετά από πρόταση του Βουλευτή Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού

Ο χειμερινός τουρισμός, ο ορεινός τουρισμός, ο ιαματικός τουρισμός, ο τουρισμός περιπέτειας και η περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος στη χώρα μας βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο επίκεντρο της συνάντησης του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας και του Υπουργού Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια.

Ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής σημείωσε στον Υπουργό Τουρισμού πως καθώς ο τουρισμός στη χώρα μας υφίσταται ραγδαία ανάπτυξη και αποτελεί έναν από του κυριότερους τομείς εσόδων για την πατρίδα μας, οφείλουμε να τον ενισχύσουμε έτσι ώστε να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο.

Επιπλέον, τόνισε πως πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η τουριστική ανάπτυξη της χώρας μας θα γίνει ομοιόμορφα σε όλες τις περιοχές και όχι άναρχα σε ορισμένες από αυτές και ο πλέον βέλτιστος τρόπος να επιτευχθεί αυτό είναι να αναδείξουμε και άλλες μορφές τουρισμού ανάλογα με τις μοναδικές ομορφιές και το συγκριτικό πλεονέκτημα της κάθε περιοχής.

Συγκεκριμένα ο κ. Κωτσός αναφέρθηκε στις μοναδικές μορφές τουρισμού τις οποίες μπορεί να προσφέρει ο Νόμος Καρδίτσας όπως ο τουρισμός περιπέτειας, ο ιαματικός τουρισμός και ο ορεινός τουρισμός.Τέλος, ο κ. Κωτσός προσκάλεσε τον κ. Κικίλια να επισκεφθεί τον Νομό Καρδίτσα και να απολαύσει από κοντά τις μοναδικές ομορφιές του.

Ο Υπουργός Τουρισμού με χαρά αποδέχθηκε την πρόταση του Βουλευτή του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού και τον πληροφόρησε πως θα προγραμματίσουν επίσκεψη μέσα στο φθινόπωρο προκειμένου να απολαύσει το τουριστικό προϊόν της περιοχής.

«Οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού είναι εξαιρετικήςσημασίας για τη πατρίδα μας και ιδιαίτερα για την Καρδίτσα καθώςαποτελούν σημαντικόοικονομικό πόρο και είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό το γεγονός ότι ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας αποδέχθηκε την πρόταση μου να έρθει στο Νομό Καρδίτσας και να εξακριβώσει από κοντά τις ομορφιές του. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υπουργού, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω στο φθινόπωρο, θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με πολίτες, φορείς και επαγγελματίες της περιοχής και να εξετάσουμεκάθε περιθώριο ανάπτυξης», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός.