- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Στο πλευρό των πληγέντων του Δήμου Παλαμά ο Κωτσός

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός πραγματοποίησε επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που διαδραματίστηκαν στο Δήμο Παλαμά,  προκειμένου να εξακριβώσει το μέγεθος των καταστροφών.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Αντρέα Λυκουρέντζο, προκειμένου νατον ενημερώσει σχετικά με τους ισχυρούς ανέμους και τη χαλαζόπτωση. Ο κ. Κωτσός σημείωσε στον κ. Λυκουρέντζο πως λόγω των αλλεπάλληλων καταστροφών που έχει υποστεί ο Νομός Καρδίτσας και συγκεκριμένα ο Δήμος Παλαμά, είναι απαραίτητο να ενεργήσουμε άμεσα έτσι ώστε να προσφέρουμε μία χείρα βοηθείας στου πληγέντες.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κωτσός τόνισε το αξιομνημόνευτο έργο των πυροσβεστών της Π.Υ. Παλαμά καθώς εκτός από τις καταστροφές που υπέστησαν σε καλλιέργειες αγρότες της περιοχής, οι ισχυροί άνεμοι σε διάστημα λίγων λεπτών ξερίζωσαν δέντρα και παρέσυραν στέγες.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κωτσός δήλωσε:

«Οι ισχυροί άνεμοι, η βροχόπτωση και η χαλαζόπτωση που χτύπησε το Δήμο Παλαμά την Κυριακή, προκάλεσε μεγάλες ζημιές και όσον αφορά τις καλλιέργειες οι ζημιές ήταν ολοκληρωτικές. Οι αγρότες του Νομού Καρδίτσας και ιδιαίτερα της περιοχής του Δήμου Παλαμά, το τελευταίο διάστημα πλήττονται από αλλεπάλληλες καταστροφές. Επικοινώνησα με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Αντρέα Λυκουρέντζο προκείμενου να διασφαλίσουμε ότι δε θα υπάρξουν καθυστερήσεις και θα δράσουμε άμεσα προκειμένου να αποζημιωθούν γρήγορα και δίκαια οι πληγέντες αγρότες.»