- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συγχαρητήρια της Γιάννας Αγγελοπούλου στον Δήμο Παλαμά για την πρότασή του στο Ελλάδα 2021

Η Πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» κα Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη, έστειλε ευχητήρια και συνάμα συγχαρητήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Παλαμά Γιώργο Σακελλαρίου, για την πρόταση που κατέθεσε στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης στον άξονα προτεραιότητας ΑΤ14 με τίτλο «Ελλάδα 1821-Ελλάδα 2021». Ο τίτλος του έργου της πρότασης που κατέθεσε ο Δήμος Παλαμά, που εγκρίθηκε ομόφωνα από την επιτροπή «Ελλάδα 2021» και απέσπασε κολακευτικά σχόλια για την πρωτοτυπία της,αλλά και για τα οφέλη που θα αποφέρει στον τόπο είναι «Ο Μετασχηματισμός του αγροδιατροφικού τομέα  και το νέο παραγωγικό μοντέλο μετά την ελληνική επανάσταση στο Σταθμό Γεωργικής Έρευνας του Παλαμά».

Αναλυτικά η επιστολή της κας Αγγελοπούλου προς τον Δήμαρχο αναφέρει:

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε, Αγαπητέ Γιώργο,

 Ευχαριστώ θερμά για τη συνάντηση στο Δήμο Καρδίτσας και για τη φιλοξενία στη Θεσσαλία, ένα τόπο με σπουδαίο παρελθόν, που προχωράει με βήματα προόδου προς το μέλλον.

 Ο Δήμος Παλαμά, τιμά την Εθνική μας Επέτειο, με τη δημιουργία πολυλειτουργικού αγροκτήματος και οικομουσείου, μια εξαιρετική αναπτυξιακή πρωτοβουλία, που αναδεικνύει την εξέλιξη της ελληνικής διατροφής στην πορεία προς τη σύγχρονη Ελλάδα.

Ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης του αγροτουρισμού, και μια βιωματική εμπειρία του επισκέπτη, δια ζώσης και εξ’ αποστάσεως, με τη δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας πληροφόρησης, που θαφωτίσει άγνωστες πτυχές της ελληνικής διατροφής και ταυτότητας, με πολλά οφέλη για τον τόπο και τους κατοίκους.

Με την ευχή, το 2021 να είναι η αρχή μιας νέας εποχής προόδου και ελπίδας, εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σου.

 Με εκτίμηση & φιλία, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021»