- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συγχαρητήριο μήνυμα Θάνου Σκάρλου στο Γυμναστικό Σύλλογο Σοφάδων

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων  για την κατάκτηση του κυπέλλου της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας.

Η ομάδα μας επικράτησε της Ανόρθωσης Βόλου στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο και αφορά τη διοργάνωση 2020-21 που λόγω πανδημίας δεν είχε ολοκληρωθεί.  H επιτυχία του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων μας γεμίζει με χαρά, υπερηφάνεια αλλά και αισιοδοξία στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε. Συμβάλλει  με τις διακρίσεις του  στην αναβάθμιση του αθλητικού επιπέδου του Δήμου μας.

Θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση που απέδειξε ότι η αδιάλειπτη προσπάθεια και η αφοσίωση στη δουλειά αποτελούν πυξίδα για την επίτευξη των στόχων. Θερμά συγχαρητήρια   στους προπονητές, στους παίκτες  και σε όλους όσοι συνέβαλλαν στην εντυπωσιακή πορεία  που διαγράφει η ομάδα τα τελευταία χρόνια, πρωταγωνιστώντας και στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Όλες αυτές οι επιτυχίες δείχνουν τη μεθοδικότητα και το μέγεθος της πολύ καλής δουλειάς  που γίνεται και αποτελούν τιμή για την περιοχή μας.

Ο Δήμος Σοφάδων θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα σας και να υποστηρίζει όλες σας τις προσπάθειες στηρίζοντας κάθε σας βήμα.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια γεμάτη από επιτυχίες και διακρίσεις.