- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων για την απώλεια του Κώστα Παπαλού

Με λύπη, αποχαιρετούμε έναν δικό μας άνθρωπο, που αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις για την Καρδίτσα και την ευρύτερη περιοχή. Αποχαιρετούμε έναν καλό φίλο, έναν άριστο οικογενειάρχη, έναν επιστήμονα,  έναν άνθρωπο που αγάπησε πολύ τον τόπο του θέτοντας τον εαυτό του στη υπηρεσία των συνανθρώπων του  με την πολυετή παρουσία του και δράσεις του στα κοινά.

Ο Κώστας Παπαλός έδωσε με αξιοπρέπεια όλες τις μάχες της ζωής του, τις πιο μικρές και τις πιο μεγάλες, χωρίς να χάσει ποτέ το κουράγιο του.
Υπηρέτησε με συνέπεια και πολιτικό ήθος την Τοπική Αυτοδιοίκηση από όποια θέση και αν βρέθηκε.   Ευτύχησε να υπηρετήσει ως Δήμαρχος τους συμπατριώτες του για χρόνια, να καταξιωθεί στη λαϊκή συνείδηση, το μεγαλύτερο παράσημο για ένα πολιτικό.

Μια προσωπικότητα αγαπητή σε όλους ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων. Θα διατηρώ πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις φιλίας και συνεργασίας.

Με ενθουσίαζε η αγάπη του για τη ζωή, το ανήσυχο πνεύμα του, η συνεχής αγωνία για τον τόπο μας, να έχει ακόμα καλύτερο μέλλον.

Ακόμα και στην άνιση τελευταία μάχη προσπαθούσε να είναι ενεργός. Ενδιαφερόταν για όλα όσα αφορούσαν την Καρδίτσα και την ευρύτερη περιοχή.

Αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη πίσω του και ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στον τόπο  μας, που με τόση αγάπη, αφοσίωση και πάθος υπηρέτησε.

Ο Κώστας ήταν και θα παραμείνει ένα κομμάτι της ιστορίας της Καρδίτσας.

Πλέον είμαστε πιο φτωχοί. Με βαθιά θλίψη τον αποχαιρετούμε.

Στην οικογένεια, στους οικείους και στους πολλούς φίλους του, εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου.

Δήμαρχος Σοφάδων – Πρόεδρος ΠΕΔ Καρδίτσας

Θάνος Σκάρλος