- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνάντηση της ΕΑΣΥ με τον Υπουργό Δικαιοσύνης

Παρόντες, στο 32ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο Π.Ο.ΑΣ.Υ. που διεξήχθη στην Αθήνα, κατά το διάστημα 29-30 Μαρτίου 2022, δήλωσαν οι αντιπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, στο οποίο και τέθηκαν ζητήματα, προβληματισμοί και μελλοντικές διεκδικήσεις του συνδικαλιστικού μας κινήματος, με σημαντικότερη από αυτές την αναγνώριση της επικινδυνότητας και ανθυγιεινής εργασίας του αστυνομικού προσωπικού.

Στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων του προεδρείου μας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης μεταξύ του Προέδρου της Ένωσης κ. Μακρή Ιωάννη και του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Τσιάρα Κωνσταντίνο, στην οποία συζητήθηκε η πρόοδος των αιτημάτων μας, όπως αυτά εκφράστηκαν στο Δελτίο Τύπου της 17ης Ιανουαρίου 2022.

Ως μέλος της κυβέρνησης και βασικόςσυντελεστήςυλοποίησης ενός πάγιου αιτήματος του ευρύτερου συνδικαλιστικού μας κινήματος, του μεταφέραμε την ικανοποίηση των συναδέλφων μας για την σταδιακή απεμπλοκή των αστυνομικών από τις επιδόσεις δικογράφων, τα οποία θα πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά από τα αρμόδια δικαστήρια, εξοικονομώντας πολύτιμο προσωπικό που θα βοηθήσει στη καθημερινή μάχη για την εμπέδωση του υπέρτατου αγαθού της ασφάλειας, σε κάθε πολίτη και σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Ταγμένοι στη κατεύθυνση που επιβάλλει ότι το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και οι χιλιάδες εργαζόμενοί της,  δεν μπορούν να μην ωφελούνται από τα θετικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η προσάρτηση των νέων τεχνολογιών στην υπηρεσιακή τους ζωή, δηλώνουμε θερμοί οπαδοί και υποστηρικτές κάθε νέας προοπτικής που εξασφαλίζει λειτουργικότητα, ευκινησία, πόρους και ανθρώπινο δυναμικό, απαραίτητα εφόδια για τη μετάβασή μας στη ψηφιακή εποχή και στο μέλλον.