- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων με τον Υπουργό Δικαιοσύνης

Συνέχεια στις ενημερωτικές συναντήσεις πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων  δόθηκε από την κοινή αντιπροσωπεία των Αστυνομικών Ενώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, το Σάββατο 24/ 09/ 2022 με το βουλευτή του Νομού Καρδίτσας  και Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Τσιάρα Κωνσταντίνο.

Η κοινή αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας κ. Μακρή Ιωάννη, τον αντιπρόεδρο του ΣΩ.ΣΥ.ΑΣ. Καρδίτσας κ. Φωτόπουλο Αθανάσιο, τον οργανωτικό γραμματέα της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας κ. Σουλιώτη Βασίλειο και τον ταμία της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας κ. Παπαγεωργίου Χαρίλαο, επισκέφτηκε τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Τσιάρα Κωνσταντίνο και τον ενημέρωσεμεταξύ άλλων για τη μεγάλη ευκαιρία να διεκδικηθεί δυναμικά η επαναλειτουργία του τοπικού Τμήματος Δόκιμων Αστυφυλάκων  μετά από δέκα (10) ολόκληρα χρόνια, αναλύοντας διεξοδικά τα οφέλη που θα επιφέρει ένα τέτοιο εγχείρημα συνολικά στην τοπική κοινωνία και στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο κ. Υπουργός ανέκαθεν συμπαραστάτης των δίκαιων διεκδικήσεων του Αστυνομικού Συνδικαλιστικού μας κινήματος, μας ενημέρωσε ότι για το δύσκολο εγχείρημα για το οποίο έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει να ενημερώνεται και να ασχολείται δυναμικά, θα σταθεί δίπλα μας,όπως ο ίδιος δήλωσε ως αληθινός φίλος, συμπαραστάτης και σύμμαχοςενός ζητήματος που ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια του αστυνομικού αιτήματος, καθώς η θετική έκβαση ενός τόσου δύσκολου εγχειρήματος κατατάσσει ξανά την πόλη της Καρδίτσας στο χάρτη των εκπαιδευτικών σχολών και της αστυνομικής εκπαίδευσης,δίνονταςνέαπνοή σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καρδίτσας, ως μεγαλύτερος θεσμικός εκπρόσωπος του Αστυνομικού προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, συνεχίζει να παρεμβαίνει, να διεκδικεί, νακαταθέτει προτάσεις και λύσεις, γιαζωτικά ζητήματα που βελτιώνουν τις εργασιακές συνθήκες και τις συνθήκες διαβίωσης τωνσυναδέλφων μας και των συμπολιτών μας στηνπόληπου ζούμε και εργαζόμαστε!