- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνάντηση Βουλευτή Γιώργου Κωτσού με ΠΟΜΕΝΣ και ΕΣΠΕΕΚΑ

Με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) και της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας (ΕΣΠΕΕΚΑ) πραγματοποίησε συνάντηση ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός την Παρασκευή 06 Ιανουαρίου 2023, ημέρα των Αγίων Θεοφανείων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Λοχαγός (ΠΒ) Δημήτριος Γκούγκλιας, Λοχαγός (ΜΧ-ΕΥ) Νικόλαος Μητσάκος, ΕΠΟΠ Επισμηνίας (ΟΤΕΤΗ) Απόστολος Θέος, ΕΠΟΠ Επιλοχίας (ΠΒ) Απόστολος Χαλανούλης και ΕΠΟΠ Επιλοχίας (ΠΖ) Γεώργιος Μπουτζώνας.

Οι εκπρόσωποι των ΠΟΜΕΝΣ και ΕΣΠΕΕΚΑ ευχαρίστησαν τον Καρδιτσιώτη Βουλευτή για τις κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις προκειμένου να δοθεί λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που απασχολούσε τους Αποφοίτους Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών  (ΑΣΣΥ)  που κατατάχθηκαν τα έτη 1991, 1992 και 1993, (τάξεων 1993, 1994 και 1995) με τη συμπερίληψή της επίλυσης στο άρθρο 53 του κατατεθέντος Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Στη συνέχεια ο κ. Κωτσός ενημερώθηκε αναλυτικά σχετικά με το υπόψη Σχέδιο Νόμου του ΥΠΕΘΑ και του αιτήθηκαν την παρέμβασή του εκ νέου έτσι ώστε να συμπεριληφθούν και άλλα σοβαρά θέματα που αφορούν την μέριμνα υπέρ του Στρατιωτικού Προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός παρακολούθησε με προσοχή από τα όσα του παρουσίασαν οι εκπρόσωποι των ΠΜΕΝΣ και ΕΣΠΕΕΚΑ και τους διαβεβαίωσε ότι θα πράξει τα μέγιστα και ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να βρεθεί η βέλτιστη δυνατή λύση στα προβλήματα που τους απασχολούν.