- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Συνεδριάζει με κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πλαστήρα την 12η Απριλίου 2022, ημέρα Τρίτη με ώρα έναρξης 13:00 και ώρα λήξης 14:00. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Λήψη απόφασης σχετικά με δωρεάν ορισμένου χρόνου παραχώρηση των γηπέδων Κρυονερίου, Καλυβίων Πεζούλας, Νεοχωρίου και Μορφοβουνίου για διεξαγωγή παιδικού τουρνουά ποδοσφαίρου. (Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.)

Το θέμα κρίνεται κατεπείγον διότι το παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 17,18 και 19 Απριλίου.

  1. Λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση με απευθείας συμφωνία του δημοτικού ακινήτου Ξενώνα και Καφετέριας Μεσενικόλα. Ανάκληση της 25/2022 προηγούμενης απόφασης του Δ.Σ. (Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.)

Το θέμα κρίνεται κατεπείγον προκειμένου επιταχυνθούν οι διαδικασίες ώστε ο Ξενώνας και η Καφετέρια Μεσενικόλα να λειτουργήσουν, ει δυνατόν, έως το Πάσχα για την εξυπηρέτηση δημοτών και επισκεπτών.