- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Τελευταία εσπερίδα της ΔΟΒ για τη βιώσιμη και ποιοτική καλλιέργεια βαμβακιού στην Καρδίτσα

Η 4η και τελευταία εσπερίδα της ΔΟΒ με θέμα: «Βιώσιμη και ποιοτική καλλιέργεια βάμβακος:  η πορεία της στην ευρωπαϊκή αγορά μέσω της νέας ΚΑΠ» πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη 23/03 και ώρα 18.00 στην Καρδίτσα (Εθνικό Κέντρο Ταξινόμησης Βάμβακος) και οι θεματικές ενότητες αφορούν:

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας ποικιλιών που σποροπαράγονται στην Ελλάδα.

Η εσπερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Διεπαγγελματικής για την προώθηση του ελληνικού βαμβακιού ενώ θα παραστεί, μεταξύ εκλεκτών ομιλητών, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Μπαγινέτας.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν τοποθετήσεις και ερωτήσεις από τους παριστάμενους ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΔΟΒ

Η είσοδος επιτρέπεται μονο στους πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες τελευταίου τριμήνου, με ταυτόχρονη επίδειξη ταυτότητας και έντυπου/ηλεκτρονικού πιστοποιητικού ενώ θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα λόγω της υγειονομικής πανδημίας (αποστάσεις, χρήση μάσκας κ.λ.π.).