- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Τεράστια επιτυχία για τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας

Τεράστια επιτυχία για τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας, για την πόλη μας και του αθλητή του Νίκου Ζέγκλη, αποτελεί η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου στο εξωτερικό.

Το 2021 ξεκίνησε με το δεξί για τον ποδηλάτη του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας,  Νίκολαο Ζέγκλη, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο σε ομάδα του νησιού Γκουάμ!!!!!!

Συγκεκριμένα το νησί βρίσκεται στην Ωκεάνια , είναι ηφαιστειογενές ,έχει έκταση 549 τ.χλμ. και πληθυσμό 167,772 είναι πρώην ισπανική αποικία , η οποία άλλαξε κατοχή το 1998 με τη λήξη του αμερικανικού ισπανικού πολέμου.

Η ομάδα που θα αγωνιστεί ο Νίκος είναι η EuroCycling Trips – CMI Pro Cycling και είναι δηλωμένη στην παγκόσμια ομοσπονδία UCI, με το ράστερ να αποτελείται από 14 αθλητές με εθνικότητες από Γαλλία , Ολλανδία, Γκουάμ , Νέα Ζηλανδία και Αγγλία.

Ξεδιπλώνοντας τα συναισθήματα του για την συγκεκριμένη εξέλιξη ο Ζέγκλης ανέφερε: «Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος, που κλήθηκα να προσφέρω σε μία επαγγελματική ομάδα. Η πρόκληση είναι μεγάλη, και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των  προσδοκιών της ομάδα. Ασφαλώς η επιλογή στο πρόσωπο μου, μου δίνει δύναμη και θα προσπαθήσω να ικανοποιήσω πλήρως όλους αυτούς που με εμπιστευτήκαν.

Στα χρόνια που βρίσκομαι στην ποδηλασία δούλεψα και δουλεύω  όσο καλύτερα μπορώ και με την ίδια λογική θα αντιμετωπίσω τα στοιχήματα του μέλλοντος».

Πάντως ο Ζέγκλης έχει προλάβει να πάρει άρωμα εξωτερικού και μάλιστα για τα καλά. Έτσι θα πάει καλά διαβασμένος στην καινούργια του έδρα και θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί άμεσα.

Να σημειώσουμε ότι την περίοδο 2014 έτρεξε στην Γαλλία χωρίς να έχει τότε επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά ήταν μια μοναδική εμπειρία και ένα μεγάλο σχολείο.

Ακόμη αγωνίστηκε με ομάδες της Μ. Βρετανίας και της Νορβηγίας, οπότε όλα αυτά τα στοιχεί αποτελούν καλό οδηγό για την συνεργασία του με την ομάδα του νησιού Γκουάμ.

Ελκυστικό και ενδιαφέρον εξάλλου είναι το πρόγραμμα του καινούργιου του συλλόγου, που θα έχει πολλές υποχρεώσεις στην Ευρώπη και στα Βαλκάνια.

Συμφώνα με τον σχεδιασμό,προγραμματίστηκε ένα Καμπ, τέλη Φλεβάρη αρχές Μάρτη στην Γαλλία με τον Ζέγκλη να επιθυμεί την συμμετοχή του.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι όλες οι συνάξεις τελούν υπό την αίρεση του κορωνοϊού.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στα τέλη Μάρτη υπάρχει ο γύρος της Ταϊλάνδης αλλά το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό είναι ιδιαιτέρα αυστηρό , οπότε μένει να δούμε τι θα ισχύσει στην πράξη.

Ο ποδηλάτης μας δεν θα μπορούσενα απουσιάσει από τον διεθνή Ποδηλατικό Γύρο της Ρόδου που μετατέθηκε για τις αρχές Απριλίου , οπότε θα προσπαθήσει  για το καλύτερο γνωρίζοντας εξαιρετικά τις διαδρομές του αγώνα.

Όσο για τον Αύγουστου υπάρχειστο καλεντάρι ο γύρος του νησιού Γκουάμ.

Επιλογικά ο ίδιος αναφέρειγια  τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας στον όποιο ανήκει στην Ελλάδα. «Οι άνθρωποι του ομίλου με βοήθησαν από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκα στο δυναμικό τους και ιδιαίτερα ο πρόεδρος. κ Θωμάς  Αρβανίτης που είναι αρωγός στην όλη προσπάθεια μου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μου που με στηρίζουν .

Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την απλόχερη στήριξη και την αθλητική συμπεριφορά τους προς το πρόσωπο μου, οπότε θα τους νιώθω πάντα δίπλα μου γιατί στην Ελλάδα θα συνεχίζω να αγωνίζομαι για τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας, τιμώντας τη φανέλα μας».

Το ΔΣ του ομίλου συγχαίρει τον αθλητή Νικόλαο Ζέγκλη και του εύχεται καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια του. Πολλά ευχαρηστήρια σε όσους στηρίζουν τις προσπάθειες του ομίλου μας!!!!