- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Θώμη Καφάση: Παρέμβαση του Κώστα Τσιάρα για την αναβάθμιση της αστυνόμευσης στους Σοφάδες

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου στον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα για την αμέριστη στήριξή του στα αιτήματα του Δήμου Σοφάδων  καθώς και τη ουσιαστική παρέμβαση του στην πλήρη αναβάθμιση της αστυνόμευσης στην περιοχή των Σοφάδων.

Οι στοχευμένες ενέργειες του σε όλα τα επίπεδα, δημιούργησαν κατ’ ουσίαν ένα δεύτερο Α. Τ Σοφάδων, την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος,  καθώς στους 27 αστυνομικούς προστέθηκαν άλλοι 30 για την αποκλειστική αστυνόμευση του δήμου Σοφάδων και την ενίσχυση του έργου των υπαρχουσών αστυνομικών δομών.

Τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά.  Η ομάδα υψηλής επιχειρησιακής ετοιμότητας, με την άριστη συνεργασία της Δημοτική Αρχής με το αξιόλογο δυναμικό του ΑΤ Σοφάδων, τον Διοικητή κ. Ιωάννη Τσαχτάνη και φυσικά τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Θωμά Καρανάσιο  και  παρά τις ομολογουμένως δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, οδήγησαν όχι μόνο στην πρόληψη και μείωση της παραβατικότητας αλλά κυρίως στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των Δημοτών.

Για τις πρωτοβουλίες αυτές του κ. Υπουργού και την αποτελεσματική και ταχεία ανταπόκρισή  με εξαιρετικά αποτελέσματα,  ευχαριστούμε θερμά το κ. Τσιάρα και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

Γράφει η Θώμη Καφάση, Πρώην Αντιδήμαρχος Σοφάδων – Διευθύνων Σύμβουλος ΑΝ.ΚΑ