- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Το ΤΣ της Κοινότητας Καλλιθήρου συμπαρίσταται στους αγρότες

Η μικρομεσαία αγροτιά δίνει, εδώ και πολλές μέρες, ένα δίκαιο αγώνα για την επιβίωσή της απέναντι σε μια αντιλαϊκή πολιτική που χτυπά άγρια τη μικρομεσαία αγροτιά και τα λαϊκά εργατικά στρώματα. Είναι μια πολιτική που διαχρονικά εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις διότι έτσι εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μονοπωλίων. Γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε την κυβερνητική καταστολή.

Τα αιτήματα των αγροτών είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωσή τους. Είναι αιτήματα δίκαια και όχι ανέφικτα. Αφορούν την προστασία του εισοδήματος τους από το υψηλό κόστος παραγωγής, τις χαμηλές τιμές παραγωγού στα προϊόντα, τις μεγάλες καταστροφές στην παραγωγή που δεν αποζημιώνονται, την τεράστια αύξηση στο ηλεκτρικό ρεύμα και στα καύσιμα, την ακρίβεια στα είδη λαϊκής κατανάλωσης.

Οι αγρότες παλεύουν για μια καλύτερη ζωή γι’ αυτούς και τα παιδιά τους. Για μια ζωή με αξιοπρεπές οικογενειακό εισόδημα, με δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, με δημόσια και δωρεάν παιδεία.

Συμπαραστεκόμαστε ως τοπική κοινότητα Καλλιθήρου στον αγώνα σας. Έναν αγώνα που δεν είναι εύκολος. Έναν αγώνα που απέναντι του έχει έναν ισχυρό αντίπαλο. Που , όμως, είμαστε σίγουροι πως στο τέλος θα έχει θετικά αποτελέσματα.