- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Βόλεϊ Κορασίδων: ΣΠΑΚ – ΓΣ Μουζακίου 1-3

Το όγδοο συνεχόμενο νικηφόρο παιχνίδι για τις Κορασίδες του ΓΣ Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ», μία στροφή πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, ήταν αυτό της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Κορασίδων, που έγινε στο κλειστό της Καρδίτσας, απέναντι στον ΣΠΑΚ, μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Μουζακίου ήθελε καθαρή νίκη με σκορ 3-0 η 3-1 για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα κορίτσια της Σοφίας Παναγιάρη, μετά την 1η αγωνιστική, που ηττήθηκαν από τον ΓΣ Τυρνάβου στο Μουζάκι, δείχνουν ασταμάτητα μετά το 8Χ8 και διατηρούνται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου Ομίλου της Α2 Κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ, με 23 βαθμούς σε 9 αγώνες.

Στην Καρδίτσα, η ομάδα του Μουζακίου μπήκε καλύτερα στο πρώτο σετ και κατάφερε να το κερδίσει με 13-25.

Από εκεί και πέρα ο αγώνας έγινε πραγματικό ντέρμπι και όσοι βρέθηκαν στο κλειστό της Καρδίτσας απόλαυσαν ένα σπουδαίο παιχνίδι.

Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια του Αντώνη Θάνου αντέδρασαν και φανερά ανεβασμένες αγωνιστικά και ψυχολογικά, και με τη βοήθεια του κόσμου που σχεδόν γέμισε το γήπεδο, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 κερδίζοντας το σετ με 25-20.

Εξίσου ανταγωνιστικά ήταν το τρίτο και τέταρτο σετ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο. Οι κορασίδες του Μουζακίου έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι και κατάφεραν να επικρατήσουν και στα δύο σετ με 25-22, κάνοντας το 1-3, παραμένοντας έτσι στην κορυφή του ομίλου.

Πριν την έναρξη του αγώνα και αφού δεν ήταν δυνατόν να αναβληθεί το παιχνίδι, ζητήθηκε από ανθρώπους της Διοίκησης του συλλόγου του Μουζακίου που ήταν στο γήπεδο, και έγινε, ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Ηλία Μπρέλλα, ένα αγαπητό παιδί που ήταν πάντα παρών στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας.

Τα σετ: 13-25 (28′), 25-20 (18′), 22-25 (31′), 22-25 (33′)

Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου:

ΣΦΦΑ Η ΑΜΙΛΛΑ – Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-3
Γ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ – ΑΟ ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 3-0

Η επόμενη αγωνιστική (τελευταία) Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Γ.Σ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ – ΣΦΦΑ Η ΑΜΙΛΛΑ
Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – Γ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΑΟ ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ – ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ