- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Workshop: Προγράμματα και εργαλεία για τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων

O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνδιοργάνωση με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και με την υποστήριξη του Δικτύου Πραξη, διοργανώνει ενημερωτικό workshopμε θέμα «Προγράμματα και εργαλεία για τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων» την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 – 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΘΕΒ (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας, Λάρισα, 1ος όροφος)

Στο workshop θα παρουσιαστούν ενδιαφέροντα ζητήματα όπως το Πρόγραμμα «Ερευνώ – Καινοτομώ» – Νέος κύκλος» καθώς και ευκαιρίες χρηματοδότησης για την έρευνα και την καινοτομία ενώ τέλος θα ακολουθήσει διαλογική συζήτηση με όλους τους παρευρισκόμενους προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα για την αξιοποίηση των παραπάνω προγραμμάτων προς όφελος των επιχειρήσεων.

Στο workshop μπορούν να συμμετέχουν επιχειρηματίες και στελέχη των επιχειρήσεων,  που ασχολούνται ενεργά με χρηματοδοτούμενα προγράμματα ή ενδιαφέρονται για τη μελλοντική συμμετοχή τους, ενώ να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στον ΣΘΕΒ, στο e-mail: education@sthev.gr [1] μέχρι στις 12/12 αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου.