- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Υποδοχή πρωτοετών φοιτητών Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού

Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά όλους/ες τους φοιτητές/τριες του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού (ΔΕΞΥΣ), τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022 στα δια ζώσης μαθήματα που ξεκίνησαν κανονικά σύμφωνα με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από τη Δευτέρα 4.10.2021, τηρώντας επακριβώς το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει ήδη καθοριστεί.
Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε τους πρωτοετείς φοιτητές στο Τμήμα μας και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία τους να αποτελούν μέλη της ακαδημαϊκής μας κοινότητας.
Η επιλογή του Τμήματος ΔΕΞΥΣ αγαπητοί μας νέοι φοιτητές/τριες, πιστεύουμε ότι αποτελεί μια εξαιρετική «επένδυση» επιστημονικής γνώσης, έρευνας, περιβάλλοντος εκπαίδευσης, συνεργασίας, δράσεων, δημιουργίας, απόκτησης ολοκληρωμένης σκέψης, αφοσίωσης και παρακαταθήκης για το μέλλον σας!
Όλοι οι καθηγητές, τα μέλη ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, διοικητικοί υπάλληλοι και συνεργάτες στο Τμήμα μας έχουμε τη διάθεση να δώσουμε για εσάς, όπως πάντα, τον καλύτερο εαυτό μας.
Αυτή λοιπόν είναι η ευκαιρία ώστε να αφοσιωθείτε στο έργο σας, να προσπαθήστε όσο το δυνατόν περισσότερο, να απολαύσετε τη διαδρομή των σπουδών σας και δεν θα το μετανιώσετε!
Σας περιμένουμε να σας υποδεχθούμε και να γνωριστούμε κι από κοντά την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 στην υποδοχή των πρωτοετών στις 10.00 πμ. στο Αμφιθέατρο Γ του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού (ΔΕΞΥΣ) στην Καρδίτσα.
Στην εκδήλωση θα παραστεί για χαιρετισμό και καλωσόρισμα ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητής Ζήσης Μαμούρης.