- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Υψηλές αθλητικές διακρίσεις!

Οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου είναι μία αθλητική διοργάνωση που διεξάγεται κάθε χρόνο από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών και Αθλητικών δραστηριοτήτων, με την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και περιλαμβάνει αγωνίσματα κλασικού αλλά και μοντέρνου αθλητισμού, καλλιεργώντας κατά αυτόν τον τρόπο, μέσω της συμμετοχής, την πειθαρχία, την προσπάθεια, τον αλληλοσεβασμό και προσφέροντας φυσικά, νέες εμπειρίες στους συμμετέχοντες.

Η πρώτη φάση των Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων Ολυμπιακών ατομικών αθλημάτων για τους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού μαςολοκληρώθηκε την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της πόλης μας.

Κινητήριος δύναμήτους η συμμετοχή και ηδιάκριση και εμείς, μαζί με τους υπεύθυνους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Σχολείου μας Ηλία Σκαμπαρδώνη και Κωνσταντίνο Καραγιώργο,  με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε τιςνίκες τριών μαθητριών του Σχολείου μας, που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στα αντίστοιχα αθλήματα. Πρόκειται για τις μαθήτριες ΜαριάνναΡίτσιου, 1ηστα 200 μ. κοριτσιών,  Ιωάννα Νταντάμη, 1ηστο Τριπλούν κοριτσιών και  Ιωάννα Καραστέργιου, 1ηστο Μήκος κοριτσιών.

Να σημειωθεί ότι οι μαθήτριες μας έχουν λάβει διακρίσεις και σε άλλα αθλητικά γεγονότα με πιο πρόσφατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 του ΣΕΓΑΣ, τον περασμένο Ιούλιο, όπου η Ιωάννα Νταντάμη κατέλαβε την 3η θέση στο Τετραπλούν, η Ιωάννα Καραστέργιου την 3η θέση στο Μήκος, ενώ η Μαριάννα Ρίτσιου είχε προκριθεί στον τελικό των 200 μ.