- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Υβριδική Έκθεση Επιστήμης & Τεχνολογίας Innovent Forum 2023

Η πρώτη υβριδική Έκθεση Επιστήμης & Τεχνολογίας που διοργανώνει το Πάρκο Καινοτομίας JOIST [1] σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας [2] και τον Δήμο Λαρισαίων [3], υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων [4], την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023, διά ζώσης στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα (Βαλτετσίου και Τριπόλεως) και online.

Το Innovent Forum [5] προωθεί και αναδεικνύει καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες και μετασχηματιστικές λύσεις που αναπτύχθηκαν από εταιρείες, ερευνητικά κέντρα και Πανεπιστήμια της Ελλάδας, με στόχο την αξιοποίηση τους μέσα από τη δικτύωση και τη συνεργασία. Στη διήμερη Έκθεση συμμετέχουν κορυφαίοι εκθέτες που παρουσιάζουν τα τεχνολογικά και επιστημονικά επιτεύγματά τους στους τομείς της Τεχνολογίας Υγείας, της Αγροδιατροφικής Τεχνολογίας, της Βιοτεχνολογίας, της Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας, της Ενέργειας, των Κατασκευών, της Τεχνολογίας Διακυβέρνησης, των Έξυπνων Πόλεων και του Gaming.

Υποστηρικτές της Έκθεσης είναι το Elevate Greece, ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, το EIT Digital, το EIT Food, η Industry Disruptors-Game Changers, η L-Stone Capital, η Whitebeam Ventures, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

Το Innovent Forum 2023 δίνει την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη να γνωρίσει πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, να αλληλεπιδράσει με κορυφαίους εκθέτες και τη startup κοινότητα, να μάθει περισσότερα για την επιστήμη και την τεχνολογία των επιχειρήσεων σήμερα, να παρακολουθήσει ομιλίες και workshops, να εξερευνήσει ευκαιρίες χρηματοδότησης και να συμμετάσχει σε B2B & B2G matchmaking συναντήσεις [6] δικτύωσης και συνεργασίας με επιχειρήσεις, οργανισμούς και επενδυτές της επιλογής του, δωρεάν.

Τις matchmaking επιχειρηματικές και ερευνητικές συναντήσεις συντονίζουν το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ [7] και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος [8], μέλη του Enterprise Europe Network [9].

   Η είσοδος προς το κοινό είναι ελεύθερη.