Ρεμπέτικη βραδιά στο Παυσίλυπο διοργανώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Κ.


  Ξεκινούν αυτή την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009, οι συναυλίες της χειμερινής περιόδου στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου.

Η ΔΗ.Κ.Ε.Κ. στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Παυσίλυπο» και σε συνεργασία με την ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ Α.Ε., διοργανώνει σειρά συναυλιών οι οποίες θα διαρκέσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου και σκοπό έχουν να παρουσιάσουν γνωστούς καλλιτέχνες της ελληνικής οι μουσικής, καθώς επίσης και τοπικά μουσικά σχήματα τα οποία δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.

Οι συναυλίες ξεκινούν αυτή την εβδομάδα με την εμφάνιση του τοπικού μουσικού σχήματος «Ρεμπέτικη Τετράς», το οποίο θα ερμηνεύσει πολλές και γνωστές επιτυχίες συνθετών της ρεμπέτικης μουσικής.

Η «Ρεμπέτικη Τετράς» αποτελείται από τους: Αννίβα Παπαβασιλείου (κιθάρα), Δημήτρη Πετρινιώτη (μπουζούκι), Βασίλη Αντωνίου (μπουζούκι) και Ραίσα Ιωαννίδου (τραγούδι).

Ο κύκλος των συναυλιών θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, όπου ο Γιάννης Κούτρας, βασικός ερμηνευτής των τραγουδιών της κορυφαίας δισκογραφικής δουλειάς «Ο Σταυρός του Νότου» με τη συνοδεία αξιόλογων μουσικών, θα παρουσιάσει κομμάτια από την μακρόχρονη πορεία του στο ελληνικό τραγούδι.

Προηγούμενο άρθρο Yποβολή αιτήσεων για τις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων I.E.K.
Επόμενο άρθρο Tώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία για μια νέα πορεία