Ειδήσεις

Άνευ ουσιαστικού αντικειμένου η επίσχεση των Ειδικευομένων Ιατρών του Γ.Ν. Καρδίτσας


Με αφορμή σχετική ανακοίνωση των Ειδικευομένων Ιατρών του Γ.Ν. Καρδίτσας, που τελούν σε επίσχεση εργασίας, για την εξόφληση από το Νοσοκομείο μόνο των δεδουλευμένων εφημεριών τους (και όχι των μισθών τους που πληρώνονται κανονικά), προς ενημέρωση των πολιτών επισημαίνουμε τα παρακάτω:

  1. Η Διοίκηση του Γ.Ν. Καρδίτσας δεν αρνείται ούτε αδυνατεί να εξοφλήσει τις εφημερίες του συνόλου των Ιατρών, που πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους τρεις μήνες. Έχουν θεωρηθεί τα εντάλματα των εφημεριών του μηνός Ιουλίου και εντός των ημερών θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα, έχουν σταλεί προς έγκριση στην Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου τα εντάλματα των εφημεριών του Αυγούστου και εγκρίθηκε από το Δ.Σ., με την 1300 / 70 / 19-10-2018 απόφαση του, η καταβολή των εφημεριών του μηνός Σεπτεμβρίου.
  2. Η Διοίκηση του Γ.Ν. Καρδίτσας, σε κάθε περίπτωση δεν θα αφήσει δεδουλευμένη εργασία του προσωπικού του Νοσοκομείου απλήρωτη, ότι θα διασφαλίσει πλήρως τα δημοκρατικά του δικαιώματα και ότι σε συνεχή διάλογο και επικοινωνία μαζί του θα προσπαθήσει για την ανάδειξη και την επίλυση των οιωνδήποτε προβλημάτων που στοχεύουν στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας του.

 

Προηγούμενο άρθρο Με κάθε επισημότητα η παρέλαση στους Σοφάδες
Επόμενο άρθρο Εορτή του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία