Ειδήσεις

Έντονη και συνεχής η προσφορά του Απόστολου Αλεξόπουλου στην Καρδίτσα


Συνεχές και έντονο είναι το ενδιαφέρον του συμπολίτη μας επιχειρηματία κ. Απόστολου Αλεξόπουλου  για την  Καρδίτσα  και έντονη η διάθεση προσφοράς προς τη γενέτειρά του.

Το Όργανο “Υποτροφίες Αλεξόπουλου” που ίδρυσε και χρηματοδοτεί ο ίδιος  τρεις δεκαετίες τώρα προσφέρει στις νέες και τους νέους της Καρδίτσας και όχι μόνο οικονομική ενίσχυση των σπουδών τους μέσω υποτροφιών ή ειδικών ενισχύσεων. Επιπλέον ανταποκρίνεται θετικά σε αιτήσεις Καρδιτσιώτικων οργανώσεων κοινωφελούς σκοπού για διεξαγωγή ή συμμετοχή σε εκδηλώσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Στο πνεύμα αυτό προσφοράς προς τη γενέτειρά του ο κ. Αλεξόπουλος για το 2018 είχε προσφέρει στο Δήμο Καρδίτσας 100 δωρεάν διανυκτερεύσεις στο διαχειριζόμενο από την οικογένεια Αλεξόπουλου εμβληματικό ξενοδοχείο “ΆΡΝΗ” της πόλης μας για τη φιλοξενία προσκεκλημένων του για διάφορες εκδηλώσεις.

Με την ευκαιρία της πρόσφατης επίσκεψής του στην πόλη ο κ. Αλεξόπουλος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκο, στον οποίο μεταξύ άλλων ανακοίνωσε την ανανέωση για το 2019 της προσφοράς των δωρεάν διανυκτερεύσεων προσώπων που πρόκειται να φιλοξενήσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς ο Δήμος για ημερίδες, συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις εκπαιδευτικού και επιστημονικού χαρακτήρα.

Επίσης προανήγγειλε οτι το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσει νέα πρωτοβουλία  για την στήριξη νέων φοιτητών της Καρδίτσας. Ο  Δήμαρχος Καρδίτσας μετά την συνάντησή του με τον κ. Αλεξόπουλο δήλωσε:

«Ο Λάκης Αλεξόπουλος διαπνέεται από ένα σπάνιο αίσθημα και διάθεση προσφοράς προς την γενέτειρά του και το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ακόμη και υπό δύσκολες επιχειρηματικές οικονομικές συνθήκες. Η προσφορά των δωρεάν διανυκτερεύσεων φιλοξενούμενων του Δήμου Καρδίτσας μας στο ιστορικό ξενοδοχείο Άρνη που διαχειρίζεται η οικογένειά του, μας διευκόλυνε πολύ κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς να διοργανώσουμε ως Δήμος ή σε συνεργασία με άλλους φορείς της περιοχής αξιόλογες επιστημονικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και η ανανέωσή της για το 2019 θα μας επιτρέψει να αναπτύξουμε και φέτος ανάλογη δραστηριότητα.  

 Αισθάνομαι περήφανος που με τιμά με την φιλία του. Του εύχομαι να είναι πάντα υγιής και να προσφέρει στην επιχειρηματικότητα και την τοπική μας κοινωνία συνεχίζοντας να αποτελεί ένα θετικό πρότυπο που εύχομαι και ελπίζω να βρει και άλλους μιμητές.”

Προηγούμενο άρθρο Η Δεσποτοθεομητορική εορτή της Υπαπαντής
Επόμενο άρθρο Οι εργαζόμενοι στα καταστήματα του Fashion City Outlet έκοψαν την πίτα τους