Ειδήσεις

Έτοιμη για τη νέα χρονιά η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας


Άλλη μια αθλητική χρονιά ξεκινά δυναμικά με την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας (ΚΒΑ) έτοιμη στην πέμπτη χρονιά λειτουργίας της να παίξει σημαντικό ρόλο στα αθλητικά δρώμενα της μπασκετικής Καρδίτσας.

Με πρωτοποριακές δράσεις όπως την ημέρα της οικογένειας (family day)  όπου γονείς και παιδιά προπονούνται παρέα και την δημιουργία τμήματος bambini με παιδιά προσχολικής ηλικίας που παίζουν και μαθαίνουν παράλληλα, σε ειδικά τροποποιημένες μπασκέτες, η ΚΒΑ συνεχίζει να αποτελεί την σίγουρη επιλογή της πόλης μας στον χώρο του μπάσκετ.

Οι εγγραφές σε κάποιο από τα τμήματα (bambini, προμίνι, μίνι, παμπαίδες, παίδες, κορασίδες) της Ακαδημίας έχουν ξεκινήσει, για όλα τα αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 4-16 ετών που θέλουν να διασκεδάσουν και να κάνουν νέους φίλους γνωρίζοντας παράλληλα τα μυστικά της πορτοκαλί μπάλας.

Επικοινωνήστε τώρα με τους πολύπειρους καθηγητές φυσικής αγωγής που έχουν ειδίκευση στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης Τσαρμπόπουλο Κυριάκο Σερίφη Κων/νο και μπείτε και εσείς στον μαγικό κόσμο του BASKET που όλοι εμείς στην ΚΒΑ  αγαπούμε τόσο πολύ!

Προηγούμενο άρθρο Σοβαρές ζημιές σε μνημεία της Αργιθέας μετά το σεισμό
Επόμενο άρθρο Ιερά Αγρυπνία για το νέο εκκλησιαστικό έτος