Ειδήσεις

Αλλάζει όψη ο κεντρικός δρόμος Μασχολουρίου


Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησαν και συνεχίζονται τα έργα ασφαλτόστρωσης στο Δήμο Σοφάδων. Πρόκειται για έργα και παρεμβάσεις που στόχο έχουν την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Το πρωί της Τρίτης οι αντιδήμαρχοι κ.  Θώμη Καφάση-Δεδιλιάρη και κ. Δημ. Κοντοβάς πραγματοποίησαν αυτοψία στα έργα στο Μασχολούρι.

Συγκεκριμένα θα γίνει πλήρη ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στην κεντρική οδό στην Τ.Κ. Μασχολουρίου  μήκους 360m καθώς και άλλες παρεμβάσεις στον οικισμό.

Οι εργασίες εντάσσονται στην εργολαβία  «Ασφαλτοστρωσεις οδων σε οικισμους της Δ.Ε. Σοφάδων & Δ.Ε. Αρνης». Ο αρχικός προϋπολογισμός του συνολικού έργου ανέρχονταν στα 300.000 ευρώ ενώ μετά την έκπτωση (54,33%) το συνολικό ποσό της σύμβασης ανέρχεται σε 137.016,71 €.

Σε δήλωσή της η κ. Θώμη Καφάση-Δεδιλιάρη τόνισε:

«Το έργο ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Τ.Κ. Μασχολουρίου  και αποτελεί τμήμα σειράς έργων για την σταδιακή αποκατάσταση των προβλημάτων εσωτερικής οδοποιίας πολλών άλλων οικισμών του δήμου που αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα. Με μικρά ή μεγάλα έργα παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας που είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών»

Από την πλευρά του ο κ. Κοντοβάς επεσήμανε:

«Τα έργα που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα τόσο στους Σοφάδες όσο και σε Τοπικές Κοινότητες είναι πολύ σημαντικά, καθώς συμβάλλουν στην βελτίωση της κατάστασης των δρόμων. Στην εργολαβία περιλαμβάνονται μια σειρά από παρεμβάσεις, που  αλλάζουν την εικόνα του Δήμου προς όφελος όλων των δημοτών»

Προηγούμενο άρθρο Στο Μουζάκι η κινητή μονάδα εξυπηρέτησης πελατών της ΕΔΑ ΘΕΣΣ
Επόμενο άρθρο Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα που προωθεί το Βιώσιμο Τουρισμό