Ειδήσεις

Αρνητικά τα rapid tests στα Γεφύρια


H Δημοτική Αρχή Σοφάδων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών  και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχώρησε σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests την Τρίτη  22 Δεκεμβρίου  για την πρόληψη και αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Αναλυτικά:

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν rapid tests στην ΤΚ Γεφυριων και ώρα από 09.00-11.00. Ελέγχθηκαν συνολικά 59 άτομα και όλα τα τεστ ήταν αρνητικά.

Σε σχετική της δήλωση η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Θώμη Καφάση – Δεδιλιάρη σημείωσε:

«Η Δημοτική Αρχή με τα συνεχή rapid tests που πραγματοποιούνται επιχειρεί να συμβάλει έμπρακτα στη μείωση της διασποράς του ιού και στην προστασία της τοπικής κοινωνίας και τη διασφάλιση της δημόσιας Υγείας.

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του ΕΟΔΥ  για την εξαιρετική συνεργασία τους, που με υπομονή και επαγγελματισμό διεξάγουν καθημερινά δεκάδες τεστ.

Ευχαριστώ θερμά επίσης και τον πρόεδρο της ΤΚ Γεφυριων κ. Σπύρο Αναγνωστόπουλο για την σημαντική υποστήριξη και τη συνεργασία μας, ώστε η δράση να ολοκληρωθεί ομαλά και με πλήρη ασφάλεια.»

Προηγούμενο άρθρο Γ. Κωτσός: Δίνεται παράταση ενός έτους στα όρια ηλικίας απόσυρσης τουριστικών λεωφορείων & ΚΤΕΛ και οικονομική ενίσχυση!
Επόμενο άρθρο ΑΝΚΑ: Αναζήτηση προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου