Ειδήσεις

Αρνητικά όλα τα rapid tests στο Λεοντάρι


Ο Δήμος Σοφάδων στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και  ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των δημοτών συνεχίζει σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ το ευρύ πρόγραμμα διενέργειας προληπτικών δωρεάν ελέγχων rapid tests.

Την Τετάρτη 31/12  πραγματοποιήθηκαν  δειγματοληπτικοί   έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid  (rapid tests) στην ΤΚ Λεονταρίου στο χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου. Ελέγχθηκαν 42 δείγματα και στο σύνολό τους ήταν αρνητικά.

Σε σχετική της δήλωση η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Θώμη Καφάση – Δεδιλιάρη σημείωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνδράμουν σε αυτό το πλέγμα υγειονομικών ελέγχων και πάνω απ’ όλα τους ίδιους τους δημότες που συμμετέχουν. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον Δημοτικό Σύμβουλο  κ. Γιώργο Τσιώτα για τον υποδειγματική διαδικασία στη διάρκεια των rapid tests, όπου τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα. Ο Δήμος Σοφάδων διαπράττει κάθε δυνατή προσπάθεια για την διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας εξασφαλίζοντας τη διενέργεια χιλιάδων τεστ σε όλο το Δήμο.  Καλώ όλους τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας  και να συμμετέχουν στις δράσεις για να κερδίσουμε το συντομότερο δυνατό τη μάχη που δίνουμε όλοι μαζί.»

 

Προηγούμενο άρθρο Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπ. Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας
Επόμενο άρθρο Δώρα σε παιδιά εργαζομένων στην Περιφέρεια μοίρασε ο Κώστας Αγοραστός